Τρίτη, 18 Ιαν 2022

Ετικέτα: Lamda Development

Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ, τα «ατακτοποίητα» ακίνητα της Εκκλησίας, η συνάντηση Πάιατ – Θεοδωρικάκου και οι υπεραξίες 30% για την ΔΕΠΑ υποδομών!

Στον Σπύρο Λάτση οι 8 βίλες «πάνω στο νερό» του Ελληνικού – Το ιλιγγιώδες ποσό των 3 δις. ευρώ αναμένει η κυβέρνηση στον διαγωνισμό για την Αττική οδό – Τα success stories και το ράλι στο ΧΑ!

Ο Έλληνας μεγιστάνας και μεγαλομέτοχος της Lamda Development Σπύρος Λάτσης, είναι ο πρώτος επενδυτής στο project – βίλες πάνω στη θάλασσα του Ελληνικού, αποκτώντας ...

Βγαίνουν από το συρτάρι 2 «ανοιχτές» υποθέσεις ξεπλύματος μεγαλοεπιχειρηματιών – Το «παζάρι» για τα 370 εκατ. του Ελληνικού και τα «κρυφά χαρτιά» των εργολάβων – Ο υπουργός και η μπίζνα των 200 εκατ. ευρώ!

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φορολογικών αρχών και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος έχουν περιέλθει 2 μεγαλοπαράγοντες της επιχειρηματικής ζωής του τόπου, οι ...

Lamda – Ελληνικό: Η επαναδιαπραγμάτευση για το έργο των 370 εκατ. και τα «κρυφά χαρτιά» των Αβαξ, Άκτωρ – Αρχιρόδον και ΓΕΚ Τέρνα!

Lamda – Ελληνικό: Η επαναδιαπραγμάτευση για το έργο των 370 εκατ. και τα «κρυφά χαρτιά» των Αβαξ, Άκτωρ – Αρχιρόδον και ΓΕΚ Τέρνα!

Οι οικονομικές προσφορές, τα πλεονεκτήματα της κάθε εταιρίας, οι οικονομίες κλίμακος, οι εγκατεστημένες εργολαβίες, οι δυνατότητες περαιτέρω χτυπημάτων.

Page 1 of 14 1 2 14

EDITOR'S CHOICE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ