Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές, εκ των έσω, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ότι γνωστός στην πιάτσα για τον βίο και την πολιτεία του, στοιχηματζής – φοροφυγάς, που εμπλέκεται και σε ξέπλυμα χρήματος ύψους 80 εκατ. ευρώ με εφοπλιστή – πρωταγωνιστή τραπεζικού σκανδάλου, την εποχή των capital controls, έχει βάλει το χέρι του στις επιθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη κατά της Διοίκησης της ΔΕΗ!

Σε μία λογική να υπονομεύσει τις επιχειρηματικές επιτυχίες της κυβέρνησης, την εξυγίανση και την αποκρατικοποίηση Δημοσίων Οργανισμών τους οποίους οι Σταθάκηδες, Σκουρλέτηδες , Παναγιωτάκηδες και γνωστοί – κατ’ επάγγελμα- εργατοπατέρες και κομματάρχες, είχαν οδηγήσει σε πλήρη απαξία και εξαθλίωση, ένα βήμα πριν τον κατακερματισμό τους και το πλιάτσικο από τα επιχειρηματικά συμφέροντα του χώρου!

Ο εν λόγω στοιχηματζής, που αλληθωρίζει εσχάτως μεταξύ (του παραδοσιακού) Αλέξη και του νεόκοπου Ανδρουλάκη, περιλαμβάνεται μεταξύ εκείνων των επιχειρηματικών συμφερόντων που αποδομούν τον Στάσση της ΔΕΗ, παρεμβαίνοντας σε ΜΜΕ της «Αριστεράς» που φέρεται να ελέγχει καθώς και σε άλλα «Δεξιάς» προσέγγισης, όπου ασκεί επιρροή λόγω παλαιών και διαχρονικών φιλικών – επαγγελματικών σχέσεων!