Δουλειές με φούντες έχουν προκύψει στην Αρχή για το ξέπλυμα καθώς τα καρφώματα δίνουν και παίρνουν και οι καταγγελίες, ανώνυμες και επώνυμες, διαδέχονται η μία την άλλη.

Ως γνωστόν, όπως έχει αποκαλύψει η Αξία και το radar, το τελευταίο διάστημα βγήκαν από το συρτάρι όπου ήταν θαμμένες επί ΣΥΡΙΖΑ δύο υποθέσεις που αφορούν, πρώτον, στην δράση ομογενούς επιχειρηματία από την Βενεζουέλα, του οποίου ερευνάται μεταξύ άλλων ύποπτη κίνηση κεφαλαίων από Βενεζουέλα προς Μαϊάμι και από τις ΗΠΑ προς την Ζυρίχη!

Πέραν των αθρόων αγορών πολυτελών ακινήτων στις οποίες έχει προβεί σε Αθήνα, Κεφαλάρι, Φάληρο, Μύκονο και αλλού, περιλαμβάνοντας ξενοδοχεία, βίλες, γραφεία!

Στην υπόθεση αυτή φέρεται να έχουν εμπλακεί πολλοί και διάφοροι με παρεμβάσεις και επιρροές…

Δεύτερον, προβεβλημένου στοιχηματζή που μπαινόβγαινε επί ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου και είχε καταστεί ρουφιάνος και νταραβεριτζής της τότε εξουσίας!

Στις μέρες μας μετά από καταγγελίες και αναφορές οι πληροφορίες φέρουν την Αρχή για το ξέπλυμα να διερευνά κινήσεις και διαδρομή κεφαλαίων δύο εφοπλιστών, εκ των οποίων ο ένας θεωρείται και είναι ισχυρός, ενώ ο άλλος σχετίζεται με το σπάσιμο των capital controls και τη μεταφορά στο εξωτερικό κεφαλαίων τρίτων, με τη συνδρομή τράπεζας, αντί αμοιβής 10%!

Τέλος, η Αρχή διερευνά και τις κινήσεις κεφαλαίων ενός ακόμη επώνυμου επιχειρηματία από τον ευρύτερο χώρο του εμπορίου!