Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην κάμερα του ΑΝΤ1, προσερχόμενος στο πάρτι του ευρωβουλευτή του κόμματος, Κώστα Αρβανίτη, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ερωτηθείς για την γροθιά που ύψωσε από τη σουίτα, ο κ. Κασσελάκης εξήγησε ότι ήταν «απάντηση σε υψωμένη γροθιά ενός συντρόφου» και πρόσθεσε ότι οι πολίτες «θέλουν φρέσκο αέρα, είναι έτοιμοι για νέα σχέση πολιτικών και πολιτικής και ότι θέλουν πολιτικούς που να είναι μέσα στην κοινωνία».

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής για το ενδεχόμενο να τραγουδήσει στον επικείμενο γάμο του στην Κρήτη ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο κ Κασσελάκης απέφυγε να απαντήσει.

«Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώνει. Πάνε και φιλάνε τα χέρια παπάδων και μετά συγκαλύπτουν τα Τέμπη. Στείλτε ένα μήνυμα. Αν τυχαίνει ένας νέος πρόεδρος κόμματος ακομπλεξάριστα να εμφανίζεται στα μπουζούκια και να τον λούζουν με λουλούδια ενώ χαλαρώνει με έναν φίλο του, και χρόνια πολλά Κωνσταντίνε Αργυρέ, τι τρέχει; Τι άλλαξε; Γιατί δεν παρουσιάσατε τις 4 ώρες που πέρασα πριν για τη έμφυλη βια σε εκδήλωη της Μπεκατώρου;» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όντως μπορεί ένα κομμάτι να έχει μια ευημερία και είναι εντάξει αυτό αλλά υπάρχει και άλλο ένα κομμάτι που φοβάται να βγει στον δρόμο. Την ευθύνη δεν την έχω εγώ που δαπανώ δύο ώρες στα μπουζούκια και εκατοντάδες στη δράση αλλά εσείς τα ΜΜΕ. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις ζωές του κόσμου. Αναδείξτε τα κοινωνικά προβλήματα, αναδείξτε τα Τέμπη», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη: