Την ώρα που οι ΣΥΡΙΖΑίοι βρίσκονται εκτεθειμένοι και αμυνόμενοι για την Συμφωνία των Πρεσπών, μετά την προκλητική στάση που υιοθέτησε η νέα πρόεδρος της χώρας Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα αλλά και ο πρόεδρος του VMRO και νεορκισθείς πρωθυπουργός της χώρας, Χριστιάν Μιτσκόσκι, σχετικά με την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας, τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ ψάχνουν να βρουν άλλοθι.

Αντί να στραφούν κατά των ανθρώπων που έδεσαν χειροπόδαρα τη χώρα με μια πρόχειρη και κακή ομολογουμένως συμφωνία όπως αυτή των Πρεσπών ψάχνουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα μέσα από τη …Νέα Δημοκρατία!

Αυτή τη φορά η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ έπιασε στα χέρια την τον Βασίλη Οικονόμου, Βουλευτή Ανατολικής Αττικής.

Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, αυτούσια, έχει ως εξής:

«Κάποιες φορές στη ζωή ίσως χρειαστεί να πεις και συγνώμη, κανείς δεν έχει το αλάθητο. Για να δούμε όμως αν δικαιούται συγγνώμη ή αυστηρής κριτικής, την οποία εξέλαβε από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Βαθμολογία μας δίνει ο κόσμος ο οποίος απέρριψε στην ουσία αυτή την κακή συμφωνία».

Αντ αυτού τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και κάποια φιλικά ΜΜΕ (από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει) μεταδίδουν ότι ο Οικονόμου είπε ότι πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη. 

Φυσικά και εντός της Νέας Δημοκρατίας, όπως επίσης και όσοι γνωρίζουν τον βουλευτή ξέρουν και τις απόψεις του για τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία έχει χαρακτηρίσει επανειλημμένα κακή (την οποία προφανώς και καταψήφισε) καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε μια επ’ αόριστον συμφωνία που διαμόρφωσε «γκρίζες ζώνες», άφησε περιθώρια σε εθνικιστικές απόψεις να δοκιμάσουν και να εγείρουν αξιώσεις έξω από τα όρια της συμφωνίας και, το κυριότερο, δεν προέβλεψε κανέναν μηχανισμό παρακολούθησης εφαρμογής τής εν λόγω συμφωνίας.

Διαβάστε ακόμη: