Πιο σέξι και αποκαλυπτική από ποτέ είναι η Τζένιφερ Λόπεζ στο νέο μουσικό βίντεο του Can’t Get Enough.

Η Λατίνα σταρ στα 54 της χρόνια χορεύει, τραγουδάει και αφήνει ελάχιστα στη φαντασία των θαυμαστών της καθώς φοράει ένα στηθόδεσμο που σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν φοράει τίποτα.

Η JLO συνδύασε την τολμηρή εμφάνισή της με ογκώδη κολιέ και βραχιόλια. Σε άλλο σημείο τη βλέπουμε να φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι μέσα από το οποίο αναδεικνύει τους καλλίγραμμους κοιλιακούς και τη σούπερ γυμνασμένη σιλουέτα της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ διατηρεί την αξιοζήλευτη σιλουέτα της με τακτικές προπονήσεις υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Τρέισι Άντερσον και Ντέιβιντ Κιρς.

Σε άλλα πλάνα άντρες χορευτές εμφανίζονται να αγκαλιάζουν τη Λόπεζ με ένα κόκκινο σουτιέν και έναν γυμνό κορσέ – καθώς ερμηνεύουν μία χορογραφία του Γκάλεν Χουκς.

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποθεωτικά τα σχόλια από τους θαυμαστές της

Οι θαυμαστές της την αποθέωσαν στα σχόλιά τους στο Youtube. «Ουάου, η JLo κάνει στα 50+ ό,τι έκανε πριν από 20 χρόνια. Απίστευτο. Δουλεύει τόσο σκληρά και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Τέτοια έμπνευση», σχολίασε κάποιος.

«Κάθε φορά που δεν θέλω να πάω στο γυμναστήριο θα ξαναβλέπω αυτό το βίντεο», έγραψε ένας άλλος. «Η Τζένιφερ είναι κοντά στα εξήντα της και μοιάζει σαν 30! Είναι καταπληκτική! Απλά θαυμάζω το ταλέντο της την ομορφιά της τη συμπεριφορά της», πρόσθεσε ένας άλλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Λόπεζ κυκλοφόρησε το remix του τραγουδιού μόλις λίγες εβδομάδες αφότου κυκλοφόρησε το αρχικό κομμάτι, από το επερχόμενο άλμπουμ της, This Is Me … Now, που κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου.

Στο πρωτότυπο μουσικό βίντεο του τραγουδιού, το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Ιανουαρίου, παρουσίαζε τη Lopez να κοροϊδεύει τους πολλαπλούς γάμους και αρραβώνες της, σε ένα μέρος φορώντας ένα λευκό νυφικό με ένα κόψιμο σε σχήμα καρδιάς.

Διαβάστε ακόμη: