Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό με τον Νίκο Παππά, ενώ κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Μέχρι προχθές… που όπως όλα δείχνουν, η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του πρώην άσου του Παναθηναϊκού.

Νίκος Παππάς – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το βίντεο στο TikTok

Ο Νίκος Παππάς δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο που παίζει ένα παιχνίδι αθλητικών γνώσεων και μάλιστα, στο τέλος μας έδειξε ότι είναι μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στο σπίτι του.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας δημοσίευσε το βίντεο το βράδυ της Δευτέρας (29/1), στο οποίο τον βλέπουμε ξαπλωμένο πάνω σε μια γυναίκα να βαθμολογεί κορυφαίους μπασκετμπολίστες.

Στο τέλος του αποσπάσματος στο Tik Tok, αποκαλύπτει πως τα πόδια αυτά ανήκουν στη Βάλια Χατζηθεοδώρου, αφού της κάνει ένα κοντινό με την κάμερα και την ρωτάει: «Ξέρεις κανέναν;», με την Βάλια Χατζηθεοδώρου να απαντά αρνητικά.

@3pfamiliapappas♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Pappas

Νίκος Παππάς – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Από τις πρώτες φήμες, στην επιβεβαίωση

Το γνωστό μοντέλο – παρουσιάστρια, μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό, έχει νέο σύντροφο και μάλιστα, ξανά διάσημο.

Ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Νίκος Παππάς και οι φήμες πως είναι ζευγάρι ξεκίνησαν μέσα στα Χριστούγεννα, όταν κοινές τους αναρτήσεις «πρόδωσαν» το κοινό ταξίδι τους στην Αμερική.

Σύμφωνα με τότε ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό ΣουΣού», ο 33χρονος μπασκετμπολίστας και η 31χρονη παρουσιάστρια υποδέχτηκαν το νέο έτος μαζί στη Νέα Υόρκη.

Οι δυο τους δε δημοσίευσαν καμία κοινή φωτογραφία αλλά τα… λαγωνικά των social media τούς κατάλαβαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Pappas (@3pfamilia)

Διαβάστε ακόμη: