Η Αθηνά Ωνάση αποφεύγει τα Media και τους φωτογράφους, αποφασίζοντας να κάνει δημόσιες εμφανίσεις ιγκόγκνιτο. Το καλοκαίρι που μας πέρασε η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε στην Μύκονο. Όπως είχε γίνει γνωστό κυκλοφορούσε το νησί φορώντας γυαλιά ηλίου και μαντήλι, ενώ μαζί της είχε και 4 άνδρες της ασφάλειας της. Το νησί επισκέφθηκε μαζί με δυο φίλες της έπειτα από 5 χρόνια καθώς τελευταία φορά βρέθηκε στη Μύκονο το 2018.

Σε γενικές γραμμές, η Αθηνά Ωνάση φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο βέβαια μπορεί να το κάνει αυτό ένας άνθρωπος με τη δική της φήμη. Η Ωνάση είχε κληρονομήσει το 55% της περιουσίας του βαθύπλουτου παππού της, μεγάλο μέρος της οποίας όμως πούλησε σε τρίτους. Για παράδειγμα, ο Σκορπιός, το ιδιωτικό νησί του Ωνάση στο Ιόνιο Πέλαγος, έχει περάσει εδώ και χρόνια στα χέρια μίας οικογένειας Ρώσων, ενώ πολλά ακόμα οικόπεδα σε Ελλάδα και εξωτερικό επίσης δεν ανήκουν πλέον στην Ωνάση. Η περιουσία της φέρεται να έχει συρρικνωθεί δραματικά.

Η κληρονομιά που έλαβε η Αθηνά Ωνάση είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο σήμερα εκτιμάται πως είναι κάτω από 500 εκατομμύρια δολ. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης της είχε αφήσει ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολ., καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκατομμυρίων δολ., καταθέσεις στη Λατινική Αμερική που έφθαναν τα 90 εκατομμύρια δολ., επενδύσεις εταιριών αξίας 200 εκατομμυρίων δολ. και άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες.

Ωστόσο, σήμερα η Αθηνά Ωνάση κατέχει 217 τραπεζικούς λογαριασμούς, 300 εκατομμύρια δολ. σε μετρητά, πολλές μετοχές και ράβδους χρυσού. Σαφώς και δεν είναι λίγα, ωστόσο είναι θεαματικά λιγότερα από αυτά που είχε κάποτε. Η Αθηνά Ωνάση τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ολλανδία.

Διαβάστε ακόμη: