Στα 54 της η Τζένιφερ Λόπεζ διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά του διεθνούς jet set και το απέδειξε για άλλη μία φορά καθώς εμφανίζεται με μαγιό στο νέο της βίντεο κλιπ.

Συγκεκριμένα, χθες, η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα teaser για το νέο της βίντεο κλιπ για το remix του single της Can’t Get Enough, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ.

Με τολμηρά μπικίνι η Τζένιφερ Λόπεζ στο νέο της βιντεοκλίπ

Όπως μπορεί να δει κανείς στο σύντομο βίντεο, σε ένα πλάνο η Τζένιφερ Λόπεζ εικονίζεται με μαγιό σε ένα υπαίθριο ντους φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, ενώ σε άλλο φαίνεται με ένα κόκκινο σουτιέν και nude κορσέ να χορεύει με άνδρες χορευτές.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Το remix του Can’t Get Enough που περιλαμβάνει έναν ραπ στίχο από τη δύο φορές υποψήφια για Grammy Latto, κυκλοφόρησε επίσης την περασμένη Παρασκευή, δύο εβδομάδες μετά το ντεμπούτο της αρχικής έκδοσης του τραγουδιού.
Advertisement

Το πρώτο μουσικό βίντεο για το Can’t Get Enough διακωμωδεί την νυφική εμμονή της Τζένιφερ Λόπεζ, δεδομένου ότι στην πραγματική ζωή είναι τρεις φορές διαζευγμένη και έχει υποδυθεί νύφες σε εννέα κινηματογραφικές ταινίες.

Η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ «This Is Me… Now» στις 16 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, φέρεται να έχει αφιερώσει 9 από τα 13 τραγούδια στον τέταρτο σύζυγό της – τον Μπεν Άφλεκ.

Διαβάστε ακόμη: