Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης, απηύθυνε προτροπή «να ακούσει η ηγεσία του κόμματος τα μηνύματα της κοινωνίας για συγκεκριμένες παρουσίες ή απουσίες στα ψηφοδέλτια», στον απόηχο της ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Αντώναρου με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ανατολική Αττική.

Ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο ρ/σ «Στο Κόκκινο», δήλωσε πως «τα ψηφοδέλτιά μας έχουν εγκριθεί. Αν ήμουν εγώ αυτός που αποφασίζει ίσως να ήταν κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι να δώσουμε τη μάχη όλες και όλοι μας για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» και πρόσθεσε ότι «σε όσους έχουν διαφωνία για κάποια πρόσωπα που νιώθουν ότι δεν τους εκπροσωπούν, έχω να πω να χρησιμοποιήσουν το όπλο τους, δηλαδή την ψήφο τους».

«Η, δε, ηγεσία του κόμματος να ακούσει τα μηνύματα της κοινωνίας για συγκεκριμένες παρουσίες ή απουσίες στα ψηφοδέλτια και να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τέλος, «για όσους διαμαρτύρονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ για τα ψηφοδέλτιά μας, θα τους συμβούλευα να αφήσουν τις υποκρισίες, θυμίζοντας ότι συνεργάστηκαν με όλη τη ΝΔ επί της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου. Τώρα έσταξε, δηλαδή, η ουρά του γαϊδάρου, με τον Ευάγγελο Αντώναρο;», κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Διαβάστε περισσότερα