Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ μέσα στην έδρα της με 3-2 κι η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο +15 και μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, πέρα από την ήττα, έρχεται άλλο ένα αρνητικό θέμα για τη «βασίλισσα».

Σύμφωνα με το ESPN, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, μετά το ματς, πήγε και γρονθοκόπησε τον Μπαένα της Βιγιαρεάλ, επειδή εκείνος του προσέβαλε το αγέννητο παιδί του.


«Κλάψε τώρα που ο γιος σου δεν πρόκειται να γεννηθεί» φέρεται να είναι η ατάκα που του είπε ο Μπαένα στο προηγούμενο ματς που είχαν διασταυρωθεί οι δύο ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατα, η σύντροφος του Βαλβέρδε, Μίνα Μπονίνο, έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

Ετσι, ο Βαλβέρδε, που δεν ξέχασε την απίστευτη προσβολή, τον περίμενε στο πάρκινγκ του «Μπερναμπέου» και τον χτύπησε στο πρόσωπο, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα.

Η «Marca» αναφέρει ότι, όπως επιβεβαίωσε ο Βαλβέρδε, ο Μπαένα έκανε και το Σάββατο παρόμοια απρεπή σχόλια, με τον παίκτη της Βιγιαρεάλ ωστόσο να το αρνείται.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας σε ένα γήπεδο όπως το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπημένος για την επίθεση που δέχθηκα μετά τον αγώνα. Είμαι έκπληκτος με όσα λέγονται για το άτομό μου. Είναι εντελώς ψευδές αυτό που λένε ότι είπα» ανέφερε ο 21χρονος σε tweet του.

Η Βιγιαρεάλ μίλησε με την ισπανική αστυνομία και θα επιτρέψει στον Μπαένα να αποφασίσει εάν θα καταθέσει μήνυση ή όχι.