H YouTuber Νεφέλη Μεγκ αποκαλύπτει το παρασκήνιο από την συνέντευξή της με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η 25χρονη Νεφέλη Μεγκ είναι ουσιαστικά παραγωγός περιεχομένου (content creator).

Kατάφερε και εξασφάλισε συνέντευξη από τον πρωθυπουργό- λογικό, αφού έχει διείσδυση στους νέους ως influencer και σε αυτούς θέλει να απευθυνθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης- και ρώτησε πράγματα με την δική της οπτική, αλλά διεισδυτικά.

Νεφέλη Μεγκ: Το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον πρωθυπουργό

Η Νεφέλη Μεγκ αποκάλυψε το παρασκήνιο της… αποδοχής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για τη συνέντευξη που της παραχώρησε ο πρωθυπουργός.

«Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό ήταν πολύ ωραία. Οι ερωτήσεις εκεί ρωτήθηκαν πρώτη φορά. Είχα κάνει πολλή προετοιμασία. Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να πάρω συνέντευξή από πολιτικά πρόσωπα. Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποκρίθηκε», είπε αρχικά η γνωστή influencer.

«Δεν το περίμενα αυτό, είναι «big news», είπα θα το κάνω, γιατί δεν σου έρχεται αυτή η ευκαιρία στα 25 που είμαι. Όταν έκλεισε η κάμερα δώσαμε τα χέρια, είχε αργήσει έπρεπε να φύγει. Η συμβουλή που έδωσε ο πρωθυπουργός είναι όλοι οι νέοι να ψηφίσουν!», συνέχισε εκφράζοντας την έκπληξή της.

Νεφέλη Μεγκ: Ποιο ήταν το πιο «δύσκολο» σημείο της συνέντευξης;

Σύμφωνα με την Νεφέλη Μεγκ, «η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν μιλήσαμε για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την αστυνομική βία γενικότερα».

Νεφέλη Μεγκ: Ποια είναι η YouTuber;

Η Νεφέλη Μεγκ είναι YouTuber η οποία κατάφερε να πάρει συνέντευξη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές 2023.

Η Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε το 1997 στην Έδεσσα. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου, όμως αποφάσισε να παρατήσει τη νομική και να ασχοληθεί με την κωμωδία και το YouTube.

Όπως γράφει στον επίσημο λογαριασμό της στην πλατφόρμα: «Παιδικοί μου φίλοι είμαι η Νεφέλη. Ξεμπέρδεψα με τη νομική και κατευθείαν άρχισα να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω: τα βίντεο και την κωμωδία. Έχω δικό μου κανάλι στο YouTube και γράφω τα δικά μου stand up show. Το να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε με γεμίζει με υπέρτατη δύναμη και ενέργεια. Μέσω του χιούμορ προσπαθώ να επηρεάσω τη γενιά μου θετικά έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι η πραγματική ζωή δεν είναι πίσω από μια οθόνη αλλά σε μέρη με φίλους και καθαρό αέρα».

Διαβάστε ακόμη: