Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε τη νέα ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, αναφορικά με τους εμβολιασμούς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές.

Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πώς θα διαχειριζόταν την πανδημία».

Πολάκης: Την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια, σας τα ‘λεγα

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προχώρησε σε μια ανάρτηση για την πανδημία και τα εμβόλια, υποστηρίζοντας ότι «τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη», σημειώνοντας ότι «τα έλεγε εδώ κι έναν χρόνο».

H ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!(φωτο1-2) Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν, οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη! 

Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτακη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθυνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου» 

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ ….

Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους. Την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο.

Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχως δεν γίναμε Σουηδία» )

ΦΥΓΕΤΕ, ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!».

Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 7.805 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 91, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.168 θάνατοι.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 575 (61.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 84.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 475 (82.61%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 100 (17.39%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.434 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 488 (ημερήσια μεταβολή +15.09%).