Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, επανέρχεται στο ζήτημα των εμβολίων, μετά την παραδοχή του σε σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα και θα εξετάσει από το φθινόπωρο πότε θα το κάνει.

Ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί την κυβέρνηση για την διαχείριση, ενώ τάσσεται κατά του μαζικού εμβολιασμού λέγοντας ότι θα πρότεινε «τον εμβολιασμό ΜΟΝΟ των άνω των 60-65  ετων και των ευπαθών ομάδων».

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Κύριε ΣΚΕΡΤΣΟ!  (και λοιποί διάφοροι)…

1) ΝΑΙ αν ήμουν υπουργος θα πρότεινα τον εμβολιασμό ΜΟΝΟ των άνω των 60-65  ετων και των ευπαθών ομάδων με πλήρη γνώση και  ενημέρωση πως πρόκειται για εμβόλια που συνεχιζεται η φάση 3 της μελέτης τους!

Σε αυτές τις κατηγορίες το όφελος υπερτερεί κατά πολύ του κινδύνου.

Δείτε τα νούμερα από τα στοιχεία των εισαγωγών ,των διασωληνώσεων ,των θανάτων ,με βάση την ηλικιακή ομάδα που δημοσιεύει ο ΕΟΔΥ από την αρχή της πανδημιας για να καταλάβετε ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ!!

2) ΝΑΙ ,δεν επρόκειτο να ανοίξω την πλατφόρμα για όλες τις ηλικίες με το Astra -Zeneca όταν γινόταν φανερές οι λίγες αλλά υπαρκτές επιπλοκές που οδηγούσαν άλλες χώρες σε απόσυρση του από κάποιες ηλικίες.Οπως δυστυχώς κάνατε εσείς για να ΞΕΣΤΟΚΑΡΕΤΕ!!!

2) ΝΑΙ ,θα έφερνα τα μονοκλωνικά αντισώματα από την πρώτη στιγμή που πήραν έκτακτη έγκριση, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΙΩΣΑΜΕ ΗΔΗ 

3) ΝΑΙ θα έφτιαχνα και θα στελέχωνα ΜΕΘ που θα μπορούσαν να καλύψουν την πίεση του συστήματος Υγειας και δεν θα άφηνα ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ οι 8.500 από τους 12.500 ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ,όπως κάνατε εσείς .

Προφανως θα είχα βάλει στο παιχνίδι και τις ιδιωτικές ΜΕΘ ,αυτές που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν επαρκώς επιστημονικά , γιατί δεν μπορούν όλες !!! Φυσικά και  ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ  ΑΜΟΙΒΗ για να νοσηλευουν τα αλλα μη κοβιντ περιστατικά!

ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ και παίρνω πλήρως την ευθύνη αυτών που λέω!

Έχουμε δρόμο ακόμα με την πανδημία…ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ !

ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!! Θα υπάρξει και άλλο κύμα ,έστω και μικρότερο,το φθινόπωρο ,λόγω των διαρκών μεταλλάξεων 

ΥΓ.Οση αγάπη για την ανθρώπινη ζωη έχω εγώ ως Γιατρος και ως αριστερός ,δεν θα την αποκτήσεις να ζήσεις τρεις ζωές .

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ δεν υπάρχει !

Έχει κοινωνικούς προσδιοριστές.Απο το τι ερευνάς και γιατί, μέχρι το πως και ποιοι γεύονται τα αποτελέσματα της!!

Ο νοών νοειτω …».