Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, χαρακτηρίζοντάς τον ως «εκπρόσωπο κατά του εμβολιασμού».

Όπως λέει ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτηση του στο Twitter, ο κ. Πολάκης συνεχώς αναφέρεται «στα μονοκλωνικά αντισώματα και στην δήθεν συνωμοσία μας να τα στερήσουμε προς χάριν του κέρδους κάποιων εταιριών».

«Ψεύδος, συκοφαντία και συνωμοσία. Ο Τσίπρας τον ανέχεται για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών…», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος παραθέτει σχετικά tweets επιστήμονα σύμφωνα με τον οποίον τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι ακριβά και δεν έχουν εγγυημένα αποτελέσματα.

 

Σημειώνεται επίσης πως σε μία από τις φωτογραφίες που έχει κοινοποιήσει ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter του απεικονίζεται σχόλιο του Παύλου Πολάκη σε ερώτηση πολίτη για το εάν έχει κάνει το εμβόλιο να λέει πως ο ίδιος θα αποφασίσει μετά τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο.

polakis-5

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε με νέο tweet σημειώνοντας πως ο κ. Πολάκης έχει δηλώσει ότι είναι ενεργός χειρουργός και ότι χειρουργεί κανονικά. 

«Επίσης δήλωσε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο ακόμη. Αυτό πέραν όλων των άλλων είναι και σοβαρό ιατρικό ζήτημα την ώρα που το κόμμα του δέχεται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού», έγραψε σχετικά.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Πολάκης συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας τις προηγούμενες ώρες όχι για την επίθεση στην κυβέρνηση για το εργασιακό νομοσχέδιο αλλά για την αποκάλυψη πως ο ίδιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο και για την κριτική που άσκησε λέγοντας πως το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού δεν έχει περάσει όλες τις φάσεις δοκιμών.