Εδώ ο κόσμος χάνεται, η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι στον αέρα, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν «κυβερνήσεις συνεργασίας» και στο Μαξίμου κάποιοι, εκτός τόπου και χρόνου, σχεδιάζουν το νέο υπουργικό συμβούλιο που θα προκύψει μετά και από τις δεύτερες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική!

Δυστυχώς η εικόνα που επικρατεί έρχεται να επιβεβαιώσει ότι με εξαίρεση έναν εξαίρετο νομικό που σέβεται και εμπιστεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης (δεν εννοώ τον αποκαλούμενο και Μπουκαλάκια, μην μπερδευτείτε) υπάρχει ένα αλαλούμ όπου ο καθένας λειτουργεί με βάση την προσωπική του ατζέντα και τις κάθε λογής σκοπιμότητες!

Και τα χειρότερο είναι, πως υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη που θα έπρεπε να συμβουλεύουν και να καθοδηγούν τον πρωθυπουργό προς τη σωστή κατεύθυνση είναι «στον κόσμο τους» και προετοιμάζουν «την επόμενη μέρα» νομίζοντας αφελώς, εν μέσω της αμετροέπειας τους, ότι όλα είναι εξασφαλισμένα!

Και αντί να κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν στην πρώτη θέση με διάφορα από τον δεύτερον, «κόβουν και ράβουν» στελέχη κομματικά και εξωκοινοβουλευτικά, σχεδιάζοντας από τώρα ποιοι θα μπουν στην επόμενη κυβέρνηση!!!

Δυστυχώς έτσι όπως πάνε στο τέλος θα τους μείνουν στο χέρι, το μπλοκάκι, τα «κουτάκια» και οι κατά παραγγελία της διαπλοκής και των προνομιακών συνομιλητών σχεδιασμοί για την ΠΥΡΚΑΛ…

Διαβάστε ακόμη: