Στη διαφημιστική καμπάνια, για τη νέα της σειρά «Savage Fenty», με σέξι και άκρως αποκαλυπτικά εσώρουχα πρωταγωνιστεί η εκρηκτική Rihanna.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, από την διαφημιστική καμπάνια που είναι αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τη βλέπουμε να χορεύει αισθησιακά φορώντας μαύρη δαντελωτή φόρμα που αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες της.

Η 34χρονη Ριάνα, η οποία πρόσφατα έγινε μητέρα, κέρδισε φέτος την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, για το τραγούδι «Lift Me Up» από το soundtrack του «Black Panther: Wakanda Forever».

Η Rihanna η οποία είναι και ιδιοκτήτρια της εταιρεία εσωρούχων Savage x Fenty συχνά δημοσιεύει εικόνες και βίντεο στο Instagram, στα οποία ποζάρει εκρηκτικά, προκαλώντας τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια έβαλε έναν μαύρο κορσέ, έδειξε στην κάμερα τα οπίσθιά της και άφησε ελάχιστα στη φαντασία, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές της και όχι μόνο. Στη λεζάντα της δημοσίευσης της, έγραψε «Δεν σας είπα ότι ήμουν άγρια» να συνοδεύει το «φλογερό» βίντεο.

 

Διαβάστε ακόμη: