Η φαρσοκωμωδία της πώλησης του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης, του φιλέτου των φιλέτων της Εκκλησίας, η περίφημη πευκόφυτη έκταση 80 στρεμμάτων στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, πάνω ακριβώς από την πλαζ του Αστέρα, που εμπεριέχει το διάσημο εστιατόριο Ιθάκη και τις βίλες προνομιούχων επιχειρηματιών φίλων της Ορθοδοξίας (!!!) που τις νέμονται στο τζάμπα επί σειρά ετών, με αντίτιμο ευτελές, συνεχίζεται αμείωτη και προκλητική!

Και δυστυχώς η φαρσοκωμωδία τείνει να μετατραπεί σε ιλαροτραγωδία που αγγίζει ήδη τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος είναι απορίας άξιον πως αποδέχεται μη σύννομες διαδικασίες και αυθαιρεσίες στη διενέργεια ενός διεθνούς υποτίθεται πλειοδοτικού διαγωνισμού!

Για την ιστορία, στον διαγωνισμό – μαϊμού, που εκθέτει την Εκκλησία, φέρεται να πλειοδότησε ο περίφημος Εβραίος Αμίρ των ξενοδοχείων Brown, που έχουν σαρώσει όλα τα ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας με λεφτά ελληνικών και όχι ξένων τραπεζών, οι οποίες τράπεζες τους παρέχουν και απευθείας αναθέσεις!

Επιπροσθέτως τα εν λόγω εβραϊκά συμφέροντα φέρονται να εμπλέκονται και με τις business του Βασίλη Μηλιώνη της πρώην Energa όσον αφορά την κάνναβη και το εργοστάσιο στην Κόρινθο!

Λέγεται ακόμη ότι απολαμβάνουν της στήριξης και προστασίας επωνύμου και προβεβλημένου παραγωγικού υπουργού!

Στην προκειμένη περίπτωση ο Εβραίος Αμίρ φέρεται να υπέβαλε πρόταση ύψους 2,7 εκατ. ευρώ ετησίως για όλο το διάστημα της σύμβασης παραχώρησης!

Στον εφοπλιστή που έχει ασπαστεί την εβραϊκή θρησκεία δεν επετράπη να δώσει αντιπρόταση με την πρόφαση της λήξης του επιτρεπόμενου ωραρίου υποβολής προσφορών που έληγε στις 5 το απόγευμα!

Μολονότι οι Εβραίοι είχαν υποβάλει προσφορά στις 5:05!!!

Ο Εφοπλιστής παρότι αρχικά επείσθη να μην υποβάλει ένσταση και αφού προηγουμένως είχε υπάρξει προσέγγιση στον περίφημο «Ανιψιό» που δεν τελεσφόρησε, τελικά κατέθεσε ένσταση τινάζοντας αρχικά τον διαγωνισμό στον αέρα.

Ακίνητο της αρχιεπισκοπής στη Βουλιαγμένης.

Σε όλη αυτή την μη σύννομη και επικίνδυνη διαδικασία σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξαν ένας δικηγόρος (του διαβόλου) που εδώ και χρόνια είναι μέσα σε όλα τα κόλπα και ένας γνωστός και μη εξαιρετέος νταραβεριτζής – φίλος της Εκκλησίας και των ιεραρχών- που εμπλέκεται ακόμη και με τρούλους και καμπαναριά!!!

Στη συνέχεια ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε, η κατάσταση ανετράπη!

Το πώς τελεί υπό δημοσιογραφική έρευνα, μολονότι οι ενδείξεις και τα στοιχεία οδηγούν σε συμπεράσματα!

Γιατί χθες το βράδυ ακουγόταν ότι ο Εφοπλιστής θα κρατήσει τη βίλα του στο Ορφανοτροφείο!

Και οι φήμες λένε ότι ο «Ανιψιός» μπήκε σε δεύτερο κύκλο συζητήσεων, πιο αποτελεσματικών!

Υπό αυτό το πρίσμα ο κύβος ερρίφθη! Μονομαχία στο Ελ Ορφανοτροφείο!

Σε ρόλο Κλιντ Ιστγουντ ο Αμίρ και σε ρόλο Λη Βαν Κλιφ ο Εφοπλιστής!

Σε ρόλο διαιτητή (Τζιαν Μαρία Βολοντέ) ο αμισθί Δικηγόρος του Διαβόλου με βοηθό τον Νταραβεριτζή που έχει προσυμφωνήσει τη δουλειά με τον Εβραίο και θα την περιφέρει ως συνήθως!

Όποιος έχει δει την ταινία Μονομαχία στο Ελ Πάσο, ξέρει και το αποτέλεσμα!

Ο Κλίντ Ιστγουντ κερδίζει! Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν πέφτουν πιστολίδια αλλά λεφτά!

Πάνω και κάτω από το τραπέζι … Οπότε ούτε ο Λι Βαν Κλιφ είναι χαμένος…

Διαβάστε ακόμη: