Γνωρίζατε ότι ο Rod Stewart έπαιρνε πρωκτικά κοκαΐνη για να προστατεύσει τη φωνή του;

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός μοιράστηκε  μυστικά  στα απομνημονεύματά του Rod: The Autobiography, τα οποία δημοσιεύθηκαν το 2012.

Όπως θα μπορούσατε πιθανώς να μαντέψετε, είναι ένα βιβλίο γεμάτο με σεξ, ναρκωτικά και ροκ εν ρολ μισού αιώνα. Και ως κορυφαίος επαγγελματίας, ο Stewart έκανε ανορθόδοξα βήματα σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει ότι το κομμάτι των ναρκωτικών δεν θα επηρεάσει αρνητικά το κομμάτι του rock and roll.

Ανησυχώντας για τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει η κοκαΐνη στις ρινικές οδούς και στη φωνή του (αν και δεν ανησυχούσε αρκετά για να σταματήσει να παίρνει κοκαΐνη εντελώς), ο τραγουδιστής του «Sailing» άρχισε να καταβροχθίζει τα ναρκωτικά απο το πρωκτο του.

Σύμφωνα με το Spin, έγραψε: «Έτσι αρχίσαμε να αγοράζουμε κάψουλες κατά του κρυολογήματος από το φαρμακείο, χωρίζοντας τα δύο μισά των καψουλών, αντικαθιστώντας το περιεχόμενό τους με μια πρέζα κοκαΐνης και μετά παίρνοντας τις κάψουλες πρωκτικά.

Υπέροχο πράγμα πράγματι.

Ένας λιγότερο ευσυνείδητος ροκ σταρ θα έκανε χρήση  χωρίς να νοιάζεται για τη φωνή του, αλλά όχι ο Stewart.

Μια άλλη ιστορία είναι αυτή με το σπέρμα στο στομάχι του 

Αυτή η φήμη δημιούργησε πολλά ερωτήματα, όπως: πότε, γιατί και πόσο σπέρμα είναι «πολύ» σπέρμα;

Ο Στιούαρτ δεν απάντησε σε καμία από αυτές τις ερωτήσεις, καθώς επιβεβαίωσε, χωρίς έκπληξη, ότι δεν υπήρχε αλήθεια στην ιστορία.

Είπε ότι κυκλοφόρησε από τον  πρώην δημοσιογράφο του Tony Toon, ο οποίος  το έγραψε ως πράξη εκδίκησης μετά την απόλυσή του.

Ο Στιούαρτ έγραψε: «Ο Toon έδωσε στον Τύπο μια ιστορία στην οποία, ως συνέπεια μιας βραδιάς που πέρασα  εξυπηρετώντας μια συμμορία ναυτικών σε ένα gay bar στο Σαν Ντιέγκο, μου ζητήθηκε να πάω σε ένα δωμάτιο έκτακτης ανάγκης νοσοκομείουγια πλύση στομάχου απο σπέρμα

«Ποτέ δεν ευχαρίστησα προφορικά ούτε έναν  ναύτη… Και ποτέ δεν μου αδειασαν το στομάχι, ούτε από ναυτικό σπέρμα ούτε από οποιοδήποτε άλλο είδος σπέρματος».

Οπότε, ο πάτος γεμάτος κοκαΐνη – ναι. Κοιλιά γεμάτη ναυτικό Willy gunk – όχι. Το καταλάβατε;

Διαβάστε ακόμη: