Το… σίριαλ αναφορικά με τους δεσμούς της Παρί Σεν Ζερμέν και του Κιλιάν Εμπαπέ, συνεχίζεται. Το εφετινό καλοκαίρι, ο 23άχρονος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον παρισινό σύλλογο, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2025, με «μυθικές» απολαβές και… πρωτοφανή προνόμια (ενεργή συμμετοχή στις συζητήσεις σχετικά με τις μεταγραφές του συλλόγου αλλά και την επιλογή του προπονητή, μεταξύ άλλων).

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι εξοργισμένος με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας. Ο νεαρός άσος θεωρεί ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν τήρησαν πολλές από τις προφορικές δεσμεύσεις για τον έλεγχο στο εσωτερικό του συλλόγου», επισημάνθηκε σε σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής “Marca”.

Κιλιάν Εμπαπέ

Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε μεταγραφή το συντομότερο δυνατόν, αφού οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν… διαταραχθεί για τα καλά. Υπενθυμίζεται πως επιθυμία και όνειρο του Γάλλου ποδοσφαιριστή είναι να αγωνισθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη στους «Τάιμς» της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, οι σχέσεις των ιδιοκτητών της Παρί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ανύπαρκτες, μετά και τις εξελίξεις με την ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα και εξαιτίας αυτού, διαμηνύθηκε στον Γάλλο ότι μπορεί να μετακινηθεί σε οιαδήποτε ομάδα, πλην των «μερένχες».

Η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να κάνει κίνηση, είναι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα. Οι «κόκκινοι» παρακολουθούσαν διακριτικά την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ και το εφετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη: