Η εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης, Ολίβια Γκρεγκουάρ, περιέγραψε σήμερα (23/05) ως «καλά νέα» την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στον παρισινό σύλλογο.

Η κ. Γκρεγκουάρ στάθηκε στην ανανέωση του νεαρού επιθετικού με την Παρί Σεν Ζερμέν για την επόμενη τριετία, σε συνέντευξη Τύπου κατά την ολοκλήρωση του πρώτου συμβουλίου Υπουργών της εκτελεστικής επιτροπής.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα διορίσθηκε την περασμένη Παρασκευή (20/03), ύστερα από την επανεκλογή του Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, για ακόμη μία πενταετή θητεία, την 24η Απριλίου.

Αναφορικά με ενδεχόμενη παρέμβαση του κ. Μακρόν στην απόφαση του 23άχρονου άσου, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως «δε μπορώ να απαντήσω σε αυτό, δεν έχω μιλήσει με τον Πρόεδρο για το θέμα, αλλά θα αναζητήσω πληροφορίες.

Αποτελεί μία εξαιρετική ερώτηση και αν μου επιτρέπεται, τα νέα είναι καλά», συμπλήρωσε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την ιστορική παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ με «μυθικές» απολαβές

Το «σίριαλ» με τον Γάλλο επιθετικό έλαβε τέλος προχθές (21/05), ύστερα από μήνες συνεχών διαπραγματεύσεων μεταξύ της γαλλικής ομάδας, του παίκτη και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πριν από δύο 24άωρα, οριστικοποιήθηκε η έκβαση μίας εκ των πλέον διάσημων υποθέσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό, με μεγάλη κερδισμένη την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έπεισε τον 23άχρονο άσο να παραμείνειαπορρίπτοντας την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, για να υπογράψει νέο«χρυσό» συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο γαλλικός σύλλογος προσέφερε στον Κιλιάν Εμπαπέ «καθαρές» ετήσιες απολαβές 50.000.000€ και πριμ υπογραφής το οποίο θα φθάσει τα 100.000.000€ (!) ενώ, φέρεται πως θα του χαρίσουν και τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου στο πρότζεκτ του συλλόγου.