Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να έγινε Μίδας, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, στην Παρί Σεν Ζερμέν με αποδοχές και προνόμια που δεν έχει άλλος στην ομάδα, όπως ο λόγος στις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις παικτών, αλλά αυτό έχει το τίμημά του!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στον γαλλικό Τύπο ο Εμπαπέ έχει γίνει ανεπιθύμητος στα αποδυτήρια της Παρί αφού οι υπόλοιποι αστέρες, Μέσι, Νεϊμάρ, έχουν βάλει σε… καραντίνα τον Γάλλο επιθετικό. Εκείνος για την ώρα δε δείχνει να… πονάει με αυτή τη συνθήκη. Κάθε άλλο όπως φαίνεται σε κάθε περιστατικό απολαμβάνει το να είναι η… βεντέτα της ομάδας.

Ο τηλεοπτικός φακός πιάνει συχνά πυκνά τον Εμπαπέ να βρίσκεται στην… απομόνωση. Την ίδια ώρα Μέσι και Νεϊμάρ μαζί με τους υπόλοιπους δείχνουν να διασκεδάζουν περισσότερο την παρουσία τους στην Παρί. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει το μυαλό του μονάχα στους στόχους και ίσως στο βάθος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα περιστατικά που αποδεικνύουν πως έχει γίνει σκληρός με τους συμπαίκτες του είναι πολλά. Γι’ αυτό και εκείνοι τον… τιμωρούν κατά κάποια τρόπο με την αδιαφορία τους στο πρόσωπό του.

Διαβάστε ακόμη: