Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να έχει ξεκινήσει ιδανικά στην εφετινή Ligue 1, όμως βγαίνουν στη δημοσιότητα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις μεταξύ των παικτών και ιδιαίτερα ανάμεσα σε Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Η ατμόσφαιρα στους πρωταθλητές Γαλλίας μοιάζει ηλεκτρισμένη με τον λόγο να έχει ονοματεπώνυμο το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος αστέρας έπειτα από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του στο ματς με τη Μονπελιέ όπου σταμάτησε να τρέχει στην αντεπίθεση γιατί δεν πήρε αυτός την πάσα, φαίνεται να δίνει και άλλους λόγους στον σύλλογο αλλά και στον κόσμο να ασχοληθούν μαζί του.

Συγκεκριμένα γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα σχετικά με τις σχέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Νεϊμάρ ,καθώς φαίνεται πως ο πρώτος έχει κάνει σύσταση να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ από την ομάδα!

Άλλωστε, ανάμεσα στις υποσχέσεις που έλαβε για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ήταν ότι θα είχε λόγο στο ρόστερ της ομάδας και στην προκειμένη περίπτωση αυτό κάνει τώρα ο Γάλλος σούπερ σταρ.

Σύμφωνα  με τον δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα, το πρόβλημα είναι κάτι παραπάνω από το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι στη Παρί, καθώς υπάρχει παίκτης ο οποίος ζητάει την απομάκρυνση ενός άλλου από τον σύλλογο πιστεύοντας μάλιστα ότι δεν θα μαθευτεί αυτή του η κίνηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μολίνα:

«Το πρόβλημα δεν είναι με τον εκτελεστή πέναλτι στην Παρί, αλλά το ότι υπάρχει ένας παίκτης που ζητά από τη διοίκηση να πουλήσει άλλον παίκτη (ενώ πιστεύει ότι ο τελευταίος δεν θα το γνώριζε)».