Η απώλεια του Κίλιαν Εμπαπέ έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Φλορεντίνο Πέρεθ που δέχεται έντονη κριτική. Οι Μαδριλένοι ήταν σίγουροι για την απόκτηση του Γάλλου σταρ και η απώλειά του έφερε μεγάλο εκνευρισμό…

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ έχει αποφασίσει πως θα φέρει έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει το… “κλικ” και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Τις τελευταίες ώρες Μέσα από την Αγγλία και την Ισπανία, αναφέρουν πως η Ρεάλ έχει επιστρέψει… και έχει “κυκλώσει” το όνομα του σπουδαίου, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Συγκεκριμένα, ο Πέρεθ θα κάνει κρούση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ωστόσο το έργο του είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο Κριστιάνο έχει τονίσει πως θέλει να παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ και να οδηγήσει την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ ξανά στην κορυφή. Μόνο έτσι θα έχει πετύχει τον στόχο του, μετά την επιστροφή του στο Μάντσεστερ.

Επιπλέον το γεγονός πως ο νέος τεχνικός των Άγγλων, Έρικ τεν Χαγκ, τον υπολογίζει κανονικά, φέρνει τη Ρεάλ… σε δεύτερη μοίρα. Η προσπάθεια πάντως από την «βασίλισσα» θα γίνει.