Τα αστέρια της νέας γενιάς, του νέους «πρίγκιπες» που θα την οδηγήσουν πάλι στον θρόνο της ψάχνει η «βασίλισσα». Οι αλλαγές στο ρόστερ, η μεγάλη ανανέωση δεν έχει προχωρήσει. Τούτο το καλοκαίρι όμως θα είναι αναπόφευκτες.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κάνει μεγάλα όνειρα και θέλει να φέρει στο Μπερναμπέου ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Ειδικότερα για τη γραμμή κρούσης ο πρόεδρος της Ρεάλ θα κάνει προσπάθειες να κλείσει τόσο τον Κιλιάν Εμπαπέ, όσο και τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Πρώτος στόχος του Ισπανού παράγοντα είναι ο ερχομός του Γάλλου επιθετικού της Παρί. Ο Εμπαπέ είναι ο διακαής πόθος του Πέρεθ από το περασμένο καλοκαίρι όταν η μεταγραφή πλησίασε αρκετά να ολοκληρωθεί χωρίς όμως αίσιο τέλος. Τα δεδομένα ωστόσο στην περίπτωσή του αλλάζουν τους επόμενους μήνες μιας και ο παίκτης ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος φορ αργά ή γρήγορα θα έρθει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Είτε αυτό συμβεί τον χειμώνα είτε το καλοκαίρι. Ο Κιλιάν ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ. Χθες, δημοσιεύματα από την Ισπανία ανέφεραν πως οι Μαδριλένοι δεν κάνουν πίσω στην μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός είναι σαφές πως το επόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει το νούμερο ένα μεταγραφικό σενάριο. Οι πηγές αναφέρουν πως προτεραιότητά του ταλαντούχου φορ είναι η μεταπήδηση στην Premier League.

Ο Πέρεθ όμως δεν το βάζει κάτω! Θέλει το προσεχές καλοκαίρι να χτυπήσει με κάθε… όπλο τον Χάαλαντ. Στόχος του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να ταιριάξει τον εκρηκτικό επιθετικό με τους Κιλιάν Μπαπέ και Βινίσιους Τζούνιορ. Αυτή είναι η μαγική τριάδα που έχει ονειρευτεί η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα χρόνια. Όταν ο Καρίμ Μπενζεμά θα αποχωρίσει από τον σύλλογο και θα αφήσει ένα τεράστιο κενό στην επίθεση.