Η τοποθέτηση του Έρικ Τεν Χαγκ αναφορικά με την αξία και την προσφορά του 37άχρονου άσου χαρακτηρίζεται ως «προάγγελος» παραμονής στο έμψυχο δυναμικό του αγγλικού συλλόγου.

Ο τέως τεχνικός του Άγιαξ «έβγαλε» το… καπέλο στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέροντας πως «αποτελεί μία πολύ σημαντική και φιλόδοξη προσωπικότητα, χαρακτηριστικά τα οποία επέδειξε και κατά την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Μπορεί να πετύχει πάρα πολλά· το έχει αποδείξει, άλλωστε», επεσήμανε σε σχόλιό του στην ολλανδική εφημερίδα, Telegraaf.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει στους διακριθέντες της τρέχουσας σεζόν για την ομάδα του Μάντσεστερ, μετρώντας 18 τέρματα σε 30 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και έξι σε επτά αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προσφάτως, δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου έκαναν λόγο για ενδεχόμενη αποχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν έχω τελειώσει»

Μετά τον αγώνα ενάντια στη Μπρέντφορντ στις 02/05 (νίκη με 3–0), ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε ηχηρό μήνυμα, ως απάντηση σε όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά και κάθε επικριτή.

Αργότερα, προχώρησε σε μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τους φιλάθλους των «μπέμπηδων» για τη συνεχή στήριξη.

«Για άλλη μία φορά, τρομερή ενθάρρυνση από την εξέδρα. Ας εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία του τελευταίου μας εφετινού αγώνα στο “Ολντ Τράφορντ” για να ευχαριστήσουμε τους καταπληκτικούς οπαδούς μας, οι οποίοι άντεξαν σε μία δύσκολη χρονιά, στάθηκαν στο πλευρό μας και δεν εγκατέλειψαν ποτέ. Ευχαριστούμε, παιδιά!

Η υποστήριξη σημαίνει τα πάντα για εμένα και στόχος μας, να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά, ώστε να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε. Δόξα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», έγραψε.