Τα σενάρια για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πάντως φρόντισε να δώσει τη δική του απάντηση μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την Μπρέντφορντ (οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν 3-0).

“I’m not finished”, είπε ο Κριστιάνο στην κάμερα την ώρα που γνώριζε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας. Τα λόγια αυτά σημαίνουν ότι δεν τελείωσε ακόμα για την Γιουνάιτεντ ή ήταν μήνυμα στο νέο προπονητή ότι μπορεί να παίζει ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο;

Ο κόσμος που έμεινε στο Ολντ Τράφορντ μέχρι το φινάλε του αγώνα – και δεν αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας προ τη διοίκηση του συλλόγου” αποθέωσε τους παίκτες στο τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν.

https://twitter.com/TeamCRonaldo/status/1521233598661251080?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1521233598661251080%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2Ffootball%2Fronalnto-to-i-m-not-finished-stin-kamera-en-meso-apotheosis.9617017.html

Μήνυμα Ρονάλντο στους οπαδούς: «Ευχαριστώ που δεν μας εγκαταλείψατε»

Ο Κριστιάνο με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας που στάθηκε δίπλα στους παίκτες, παρά τη δύσκολη σεζόν και δεν τους εγκατέλειψε.

Για άλλη μια φορά, τρομερή υποστήριξη από την κερκίδα. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία του τελευταίου μας αγώνα της σεζόν στο Ολντ Τράφορντ για να ευχαριστήσουμε τους καταπληκτικούς οπαδούς μας, που άντεξαν μια δύσκολη σεζόν στο πλευρό μας και δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ. Ευχαριστώ παιδιά.

Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα και στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά, ώστε να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε: δόξα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ“, έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Το «αντίο» των Μάτα, Μάτιτς και Καβάνι

Εκτός του Ρονάλντο οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταχειροκρότησαν και τους Νεμάνια Μάτιτς, Χουάν Μάτα και Έντισον Καβάνι που εμφανίστηκαν για τελευταία φορά στο «θέατρο των ονείρων» αφού τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσουν από την ομάδα.