Την πρώτη φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειάς του ανέβασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, ύστερα από την τραγωδία με τον χαμό ενός εκ των δύο νεογέννητων παιδιών τους, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ολόκληρη η οικογένειά του πόζαρε στον φακό, ώστε να «καλωσορίσουν» με αυτόν τον τρόπο το νέο μέλος.

Το μωρό που έφεραν στον κόσμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, βρίσκεται στην αγκαλιά του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που κάθεται στην πολυθρόνα μαζί με μια από τις άλλες τρεις κόρες του, την Αλάνα Μαρτίν. Οι υπόλοιποι είναι κατανεμημένοι στον καναπέ, με τη σύζυγό του να κρατά αγκαλιά τον Ματέο, ενώ ο μεγάλος από τα παιδιά, ο Κριστιάνο τζούνιορ –ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του-, κρατά στην αγκαλιά του την μικρή Εύα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Η Χίο (Χεορχίνα Ροντρίγκεθ) και η μικρή μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για τα καλά τους λόγια και τις κινήσεις (συμπαράστασης). Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι αισθανθήκαμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι ώρα να είμαστε ευγνώμονες με τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο», ήταν το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Ζει στα πλούτη αλλά η ζωή του δεν ήταν εύκολη! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει πάντα για «οδηγό» του στα δύσκολα, τα ζόρικα παιδικά του χρόνια:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα παιδικά του χρόνια τον «στοιχειώνουν»