Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα παιδικά χρόνια τον «στοιχειώνουν». Η είδηση έσκασε σα βόμβα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε ότι ο νεογέννητος γιος του, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η σύντροφός του Χεορχίνα, περίμενε δίδυμα με το ζευγάρι να σημειώνει ότι η γέννηση της κόρης του, τους γεμίζει με ελπίδα παρά την απώλεια.

Κριστιάνο Ρονάλντο τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τα δάκρυα για τον πατέρα του. 

Σε παλαιοτερη συνέντευξη  ο Πορτογάλος άσος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που συνάντησε στα παιδικά του χρόνια. Όταν δεν είχε καθόλου χρήματα. Μάλιστα, αναγκαζόταν με άλλα παιδιά να περιμένει έξω από τα McDonalds της γειτονιάς που έμενε στη Λισαβόνα για να τους δώσουν τα μπέργκερ που άφηνε ο κόσμος για να φάνε.

«Ήμουν 12 ετών και δεν είχα χρήματα. Ζούσα με άλλους παίκτες στην ηλικία μου από διάφορα μέρη της Πορτογαλίας. Ήταν δύσκολα χωρίς την οικογένειά μου. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα κατάστημα McDonalds εκεί κοντά όπου ζητούσαμε τα μπέργκερ που άφηναν. Μια κυρία που τη λέγαν Έντνα και άλλες δύο κοπέλες πάντα μας έδιναν. Ελπίζω αυτό εδώ να με βοηθήσει να τις βρω. Θέλω να τις προσκαλέσω στο Τορίνο ή στη Λισαβόνα για δείπνο. Να ανταποδώσω σε αυτές ό,τι έκαναν για μένα. Ποτέ δεν το ξέχασα», υπογράμμισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος ξέσπα σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του 

«Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος… Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει… Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα”.

Σε αντίθεση με όσα μπορεί να πιστεύει κανείς, η ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν εύκολη. Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1985, ήταν το τέταρτο παιδί της Ντολόρες ντος Σάντος και του Χοσέ Ντίνις Αβέιρο.

Η δύσκολη ζωή που είχε η οικογένειά του στη Μαδέιρα, έκαναν τη μητέρα του να μην θέλει να τον κρατήσει. «Ήταν ένα παιδί που ήθελα να αποβάλω» ομολόγησε η μητέρα του χρόνια αργότερα. «Ο Θεός δε θέλησε να συμβεί αυτό» σημείωσε η Ντολόρες.

Ο πατέρας του ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Ρόναλντ Ρίγκαν. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε το όνομα «Ρονάλντο» για τον τελευταίο του γιο.

Ο Ζοσέ Αβέιρο ήταν βετεράνος πολέμου που υπηρέτησε στην Ανγκόλα. Ο πόλεμος αυτός του άφησε σημάδια κατάθλιψης, δε μπορούσε να βρει δουλειά με αποτέλεσμα να καταφύγει στο αλκοόλ και τις καταχρήσεις. Η Ντολόρες αποκάλυψε ότι την κακοποιούσε.

«Ήταν πιωμένος σχεδόν κάθε μέρα. Ένιωθα ότι δεν τον γνώριζα καλά. Θα ήθελα να βρίσκεται περισσότερα στο πλευρό μου» παραδέχτηκε σε μητέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ. «Παρά το γεγονός ότι δεν είχε κακή συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά, εγώ ήμουν θύμα του» παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Το αλκοόλ και οι καταχρήσεις επιβάρυναν την υγεία του. Ο πατέρας του Κριστιάνο πέθανε το 2005, όταν ο Πορτογάλος ήταν 20 ετών. Δεν πρόλαβε να τον δει να μεγαλουργεί στα γήπεδα.

«Δεν γνώρισα τον πατέρα μου 100%» είπε ο Κριστιάνο στον Πιρς Μόργκαν. «Ήταν αλκοολικός και ποτέ δεν κάναμε μία φυσιολογική συζήτηση μεταξύ μας. Είναι δύσκολο. Να βρίσκεσαι στην κορυφή και να μη μπορεί να το δει. Να έχω πάρει τόσα βραβεία και να μην είναι εκεί, να δει τι έχω γίνει» ομολόγησε με παράπονο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.