Επειδή πολλά λέγονται και άλλα τόσα γράφονται γύρω από τους δημοσκόπους, τις έρευνες που πραγματοποίησαν σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και τις μύριες όσες δικαιολογίες που προέβαλαν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, δηλαδή την παταγώδη αποτυχία τους σε όλα τα επίπεδα και σε όλα σχεδόν τα κόμματα, εμείς σας αναφέρουμε το εξής περιστατικό:

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και ουσιαστικά την τελευταία εβδομάδα πριν τις κάλπες, πασίγνωστος και έμπειρος δημοσκόπος που συνεργάζεται με ένα εκ των τριών μεγάλων κομμάτων, επικοινώνησε με δύο πρώην θεσμικούς άνδρες, που κατείχαν ανώτατες πολιτειακές θέσεις, οι οποίοι παρεμπιπτόντως ενώ ανήκουν στην κεντροδεξιά παράταξη παρείχαν κατά το παρελθόν πρωτοφανή στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας εξαιρετική προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα!

Σημειώνεται ότι και οι δύο πρώην ανώτατοι θεσμικοί παράγοντες της πολιτείας που «ανήκουν» στην Νέα Δημοκρατία, φέρονται να τρέφουν μεγάλη αντιπάθεια στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, μολονότι προσπαθούν όσο είναι δυνατόν να το …κρύψουν, χωρίς αυτό να το επιτυγχάνουν απολύτως!

Επί του προκειμένου τώρα, κατά την εβδομάδα πριν τις εκλογές, ο γνωστός δημοσκόπος επικοινώνησε με τους δύο πρώην θεσμικούς της Δεξιάς και τους ενημέρωσε ότι σύμφωνα με τα ευρήματα του η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων δεν ξεπερνά το 6%!

Γεγονός που κρατάει τον ΣΥΡΙΖΑ στο παιχνίδι ισχυρό και τον Μητσοτάκη να μην μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση ούτε στις δεύτερες εκλογές!

Και όπως αντιλαμβάνεστε οι δυο Νεοδημοκράτες – πρώην θεσμικοί πολιτειακοί παράγοντες (που όπως λένε οι κακές γλώσσες τους ενώνει εκτός των άλλων και η αγάπη στα οινοπνευματώδη) άρχισαν να παπαγαλίζουν δεξιά και αριστερά ότι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρή και μαχητή!

Κατά τα άλλα ο γνωστός δημοσκόπος, που παρείχε τις υπηρεσίες του σε κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δηλώνει ότι δήθεν τον τρομοκρατούσε ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Σαν δεν ντρέπονται…

Διαβάστε περισσότερα