Όταν ήταν παιδί, η Μάργκοτ Ρόμπι δεν ήταν φανατική της Barbie. Δεν θυμάται καν αν είχε τη διάσημη κούκλα. «Νομίζω ότι δεν είχα», λέει στη Vogue.

Τώρα, η Μάργκοτ Ρόμπι όχι μόνο πρωταγωνιστεί στην ταινία «Barbie», που βγαίνει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο, αλλά είναι και πίσω από την παραγωγή του φιλμ, με την εταιρεία της LuckyChap.

Με αφορμή αυτή την ταινία, η 32χρονη ηθοποιός πόζαρε- στα ροζ όπως ήταν αναμενόμενο- για το εξώφυλλο του καλοκαιρινού τεύχους της Vogue, που έχει τίτλο «Το καλοκαίρι της Barbie».

Στην παιδική της ηλικία έπαιζε με τις Barbie της εξαδέλφης της. Αλλά κυρίως, οι δυο τους έχτιζαν φρούρια. «Το κάναμε όλη ημέρα, κάθε ημέρα», λέει η Μάργκοτ Ρόμπι στη Vogue. «Δεν είναι ότι ήθελα ποτέ να παίξω την Barbie ή ότι το ονειρευόμουν. Δεν το είχα σκεφτεί καν, τα πρώτα χρόνια του πρότζεκτ», συμπληρώνει.

Το 2018, η ηθοποιός συναντήθηκε με τον CEO της Mattel, τον Ινόν Κράιζ και του εξήγησε γιατί θα έπρεπε η εταιρεία της να φτιάξει μια ταινία για την Barbie. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη η Μάργκοτ Ρόμπι εξηγεί πώς προσέγγισε τον ρόλο, αλλά και τη σεξουαλικότητα της πιο διάσημης κούκλας.

«Σκέφτηκα είναι μια πλαστική κούκλα. Δεν έχει όργανα, άρα δεν έχει γεννητικά όργανα. Άρα, μπορεί να νιώσει σεξουαλική επιθυμία; Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε. Τις προσδίδουν σεξουαλικά χαρακτηριστικά, αλλά ποτέ δεν πρέπει να είναι σέξι. Μπορεί να φορέσει μια κοντή φούστα, αλλά επειδή έχει πλάκα και είναι ροζ. Όχι επειδή θέλει να δεις τα οπίσθιά της», αναφέρει.

«Θέλω να ζήσω σε τρένο»

Όταν ήταν 17 χρονών, η Μάργκοτ Ρόμπι συμπλήρωσε ένα ερωτηματολόγιο, για τις ελπίδες και τα όνειρά της. Πρόσφατα, βρήκε ξανά αυτές τις απαντήσεις.

«Ενδιαφέροντα: να αράζω με φίλους. Δουλειά των ονείρων: ηθοποιός του Χόλιγουντ, διοργανώτρια εκδηλώσεων, ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου», περιγράφει γελώντας στη Vogue.

Όταν δεν δουλεύει, συχνά τσεκάρει τις ιστοσελίδες σιδηροδρομικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο. «Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ζήσω σε τρένο», λέει. Το Orient Express ήταν στη λίστα των επιθυμιών της για χρόνια και τελικά κατάφερε να ζήσει πέρυσι αυτή την εμπειρία.

Μάργκοτ Ρόμπι: Όταν μαγειρεύω, όλα πιάνουν φωτιά

Στην ίδια συνέντευξη, η Μάργκοτ Ρόμπι δηλώνει ότι την αγχώνει το μαγείρεμα, γιατί αποσπάται εύκολα η προσοχή της. «Όλα πιάνουν φωτιά στην κουζίνα, δεν αστειεύομαι», αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει πως τρεις φορές που μαγείρεψε χοιρομέρι, το κρέας άρπαξε φωτιά.

Την τελευταία φορά, περιγράφει, ήταν επειδή πίστευε ότι δεν ήταν αρκετά ξεροψημένο. «Είπα ωραία, θα το κάνω με το φλόγιστρο. Κάπως τα έκανα χάλια ακόμη και με αυτό. Το υγρό από το φλόγιστρο έπεσε στο χέρι μου, όλοι ούρλιαζαν. Παραδόξως, δεν τραυματίστηκα», λέει και συμπλήρωσε πως όταν άρπαξε φωτιά το χέρι της, το έσβησε χτυπώντας το με το άλλο.

Διαβάστε περισσότερα