Η Σακίρα φέρεται να παρακαλάει τον Τομ Κρουζ να σταματήσει να την πολιορκεί, αφότου τράβηξε την προσοχή του στο F1 Grand Prix στο Μαϊάμι.

Ο 60χρονος σταρ του «Top Gun» φέρεται να φλέρταρε έντονα την 46χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια μετά την ανταλλαγή απόψεων που είχαν στη συνάντηση κατά τη διάρκεια των αγώνων. Μάλιστα, οι δύο τους φωτογραφήθηκαν μαζί, με πολλούς να εικάζουν πως μπορεί να είναι και ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Marca, o Τομ Κρουζ «γοητεύτηκε» από την Σακίρα και φέρεται να είπε στους φίλους του πως ένιωθε μια σύνδεση μαζί της και της έστειλε και λουλούδια μετά την συνάντηση που είχαν.

Τον παρακαλά να σταματήσει να τη φλερτάρει

Η Σακίρα όμως δεν ψάχνει για νέο έρωτα αυτή τη στιγμή. Αντιθέτως, έχει επικεντρωθεί πλήρως στα παιδιά της μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα τους, Ζεράρ Πικέ. Κι όπως γράφει το περιοδικό Heat που μίλησε με πηγή κοντά στην τραγουδίστρια, η Σακίρα φέρεται να τον «παρακάλεσε» να σταματήσει να τη φλερτάρει.

Η πηγή πρόσθεσε επίσης πως ο Τομ Κρουζ ήταν «ζαλισμένος» μετά τη συνάντησή τους και συμπεριφέρθηκε παρόμοια με το πώς είχε κάνει μετά τη γνωριμία του με την πρώην σύζυγό του, Κέιτι Χολμς. «Δεν θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση ή να τον αναστατώσει, αλλά δεν υπάρχει έλξη ή ρομαντισμός από την πλευρά της – ήταν απλώς φιλική. Είναι κολακευμένη βέβαια, αλλά δεν ενδιαφέρεται» τόνισε η πηγή.

Διαβάστε περισσότερα