search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Ξανθόπουλος: Στην εντατική νοσηλεύεται το «παιδί του λαού»

Ο δημοφιλής ηθοποιός δίνει μία από τις μεγαλύτερες μάχες του για να μείνει στη ζωή

Νίκος Ξανθόπουλος: Στην εντατική νοσηλεύεται το «παιδί του λαού»
Νίκος Ξανθόπουλος: Διαρρήκτες είχαν «ρημάξει» το σπίτι του - Η επεισοδιακή σύλληψη

Ο Νίκος Ξανθόπουλος δίνει μάχη στην εντατική κεντρικής κλινικής της Αθήνας για να μείνει στη ζωή. Το «παιδί του λαού», ο ηθοποιός που έχει συνδέσει όσο κανένας άλλος το όνομά του με τις μελό ταινίες της δεκαετίας του ’60, έχει δίπλα του συνεχώς την πολυμελή οικογένειά του.

Όπως είναι γνωστό ο 88χρονος σταρ του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και του τραγουδιού πριν από περίπου μία εβδομάδα εισήχθη επειγόντως σε κεντρική κλινική της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας, τα οποία τα τελευταία χρόνια τον ταλανίζουν.

Την είδηση των προβλημάτων υγείας και της εισαγωγής του στο νοσοκομείο επιβεβαίωσε η πολυαγαπημένη του κόρη Μαρία, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω διευκρινίσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο ο ηθοποιός να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδα.

Όσοι γνωρίζουν τον σπουδαίο ηθοποιό αναφέρουν πως η υγεία του κλονίστηκε μετά το άγχος που ο ίδιος αντιμετώπισε με την περιπέτεια υγείας της Εριφύλης, της πολυαγαπημένης του συζύγου.

Διαβάστε ακόμη: