Μια φωτογραφία για να ευχηθεί στον γιό του ανέβασε ο Νίκος Ξανθόπουλος και το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή μια ανιψιά του να του «υπενθυμίσει» τον άλλο του γιο.

Ο ηθοποιός έχει κάνει δυο γάμους. Από τον πρώτο του γάμο, απέκτησε έναν γιο με την Ελένη Καρπέτα.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία, με τον γιο του και την οικογένειά του και στην λεζάντα της έγραψε: «Χρόνια πολλά Γιώργο μου..Πολύχρονος κι ευτυχισμένος νάσαι πάντα γιέ μου. Να σε χαιρόμαστε πούσαι λεβέντης..

Κάτω λοιπόν, από την φωτογραφία, μια ανιψιά του ηθοποιού απάντησε στον θείο της: «Θειε Νίκο να χαιρομαστε τον Γιωργο. Εχεις ομως και αλλο γυιο. Απο τον πρωτο σου γαμο. Με την θεια μου Ελενη Καρπετα απο την Χιλιαδου. Που ηταν επισης ηθοποιος. Τον λενε Παναγιωτη Ξανθοπουλο και ηταν αρχιτυπογραφος στο συγκροτημα Μπομπολα. Σου εχει χαρισει εγγονια. Μηπως να το ανεφερες καποτε; Το λεω με αγαπη».

Με την σειρά του ο Νίκος Ξανθόπουλος της απάντησε: «έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στον εγγονό μου το Νίκο».

Νίκος Ξανθόπουλος: Η φωτογραφία με τον γιός γιος του και η «υπενθύμιση» ότι έχει κι άλλον

Μια φωτογραφία για να ευχηθεί στον γιό του ανέβασε ο Νίκος Ξανθόπουλος και το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή μια ανιψιά του να του «υπενθυμίσει» πως έχει κι άλλον γιο από τον πρώτο του γάμο.