Πρόβλημα με διαρρήκτες, που είχαν μπει σπίτι του ουκ ολίγες φορές φαίνεται πως είχε ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Ξανθόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος και η οικογένειά του είχαν αρκετά συχνά προβλήματα με διακοπές ρεύματος, ενώ χάλαγαν ακόμα και οι ηλεκτρικές συσκευές τους και όπως αποδείχθηκε αργότερα, αυτό πρόκυπτε καθώς διαρρήκτες έκλεβαν μετασχηματιστές της ΔΕΗ από το κτήμα τους με σκοπό να τους πουλήσουν.

Νίκος Ξανθόπουλος: Διαρρήκτες είχαν «ρημάξει» το σπίτι του - Η επεισοδιακή σύλληψη

Θύμα ληστείας έπεφτε επανειλημμένως το κτήμα του γνωστού ηθοποιού, Νίκου Ξανθόπουλου.

Νίκος Ξανθόπουλος: Οι επανειλημμένες ληστείες στο κτήμα του από διαρρήκτες και η σύλληψη

Οι δράστες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν βάλει στο στόχαστρο το κτήμα του γνωστού ηθοποιού και έκλεβαν επανειλημμένα μετασχηματιστές της ΔΕΗ.

Οι άνδρες της αστυνομίας έστησαν «καρτέρι» και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν από αυτούς, με τους υπόλοιπους να καταφέρνουν να φύγουν έπειτα από συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν τους αστυνομικούς ώστε να ξεφύγουν με οποιοδήποτε τρόπο.

«Ήρθαν μέσα στο κτήμα, έστησαν καρτέρι οι αστυνομικοί. Μας είπαν να μην βγούμε έξω, ό,τι και αν ακούσουμε. Είχαμε δώσει κλειδιά στην αστυνομία για να κάνει την δουλειά της», δήλωσε η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου.

Μάλιστα, σχεδόν ένα μήνα πριν, στις 17 Απριλίου οι δράστες μπήκαν στο τμήμα και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν. Τότε ο ένας συνεργός του πλησίασε και στην προσπάθειά του να απελευθερώσει τον πρώτο, δάγκωσε τον αστυνομικό και χτύπησε έναν άλλον με σιδερένιο αντικείμενο.

Σήμερα, όλα τα μέλη της συμμορίας που ξεκινούσε από τον Ασπρόπυργο για να κλέψει μετασχηματιστές, χαλκό και ό,τι άλλο μπορούσαν να βρουν από Μαρκόπουλο και Παιανία και τα πωλούσαν σε εταιρείες σκραπ, έχουν «πέσει» στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε το βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. εδώ:

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.