search

TOP SECRET

Φορολογικός έλεγχος από τις αρχές σε αρχηγό «μικρού» πολιτικού κόμματος

Το κόμμα κινείται στα δεξιά της ΝΔ και το οποίο όχι μόνο θα ξαναμπεί στη Βουλή αλλά πιθανολογείται ότι θα έχει ενεργό ρόλο σε κυβέρνηση συνεργασίας!

Τον αποκλεισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τα δάνεια θα τον πληρώσουμε

Την ώρα που η κυβέρνηση προετοιμάζεται για εθνικές εκλογές την Άνοιξη κατά πάσα πιθανότητα, οι πληροφορίες λένε πως οι φορολογικές Αρχές άνοιξαν φάκελο ελέγχου αρχηγού «μικρού» πολιτικού κόμματος, το οποίο κινείται στα Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας και που σύμφωνα με τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις όχι μόνο θα μπει ξανά στη Βουλή αλλά πιθανότατα θα διαδραματίσει παρεμβατικό και καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό κυβέρνησης, εάν η ΝΔ δεν αποσπάσει αυτοδυναμία και εφόσον ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν συναινέσει σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ με Μητσοτάκη πρωθυπουργό!

Οι πληροφορίες λένε πως ο φορολογικός έλεγχος σχετίζεται με τηλεοπτικές δραστηριότητες και τηλεπωλήσεις του αρχηγού του «μικρού» εθνικό -πατριωτικού κόμματος, ωστόσο το γεγονός αυτό αδιαμφισβήτητα του δημιουργεί μια εκκρεμότητα με τις Αρχές και έναν «εγκλωβισμό» από τις υπηρεσίες του Κράτους!

Είναι προφανές πως η προεκλογική περίοδος άνοιξε και ότι άρχισαν να λαμβάνουν χώρα οι κατάλληλες πολιτικές και κομματικές διεργασίες…

Διαβάστε ακόμη: