search

LIFESTYLE

Αντώνης Λουδάρος: Μια κυρία ανέβηκε επάνω στη σκηνή για να μας βάλει χρήματα μέσα από τα εσώρουχα

Ο ηθοποιός περιέγραψε δύο αστεία περιστατικά που του έχουν τύχει, ενώ βρισκόταν πάνω στο θεατρικό σανίδι

Αντώνης Λουδάρος: Μια κυρία ανέβηκε επάνω στη σκηνή για να μας βάλει χρήματα μέσα από τα εσώρουχα

Ο Αντώνης Λουδάρος έδωσε συνέντευξη στην «Espresso» και αναφέρθηκε σε κάποια αστεία περιστατικά που του έχουν τύχει, ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή του θεάτρου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε δύο περιστατικά, με τα οποία έχει γελάσει πολύ, του έχουν τύχει κατά τη διάρκεια της παράστασης που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα.

Όπως εξήγησε, στο φινάλε, όλοι οι ηθοποιοί εμφανίζονται στη σκηνή με τα εσώρουχα. Την πρώτη φορά λοιπόν, ένας άνδρας από το κοινό δεν δίστασε να γδυθεί κι εκείνος μαζί τους, κάνοντας τους να ξεσπάσουν στα γέλια.

«Δύο από τα πιο αστεία μου έχουν συμβεί φέτος, αφού στο φινάλε ο κόσμος ενθουσιάζεται πολύ. Ένα βράδυ βγαίνω και λέω στο κοινό “τώρα ήρθε η μεγάλη στιγμή, για εσάς και μόνο για εσάς θα τα βγάλουμε όλα”. Και πετάγεται ένας κύριος και λέει “σιγά μωρέ, τι θα κάνετε;”. Του λέω κι εγώ λοιπόν, “αλήθεια, αν τολμάς, καν’ το κι εσύ μαζί μας”. Σε πληροφορώ, λοιπόν, ότι άρχισε να γδύνεται μαζί μας από τη θέση του. Γδύθηκε από τη μέση και πάνω κι έγινε χαμός από τα γέλια και τα χειροκροτήματα. Στο φινάλε βέβαια τον ανεβάσαμε κι αυτόν στη σκηνή, χαιρετηθήκαμε, βγάλαμε φωτογραφίες», είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα ακόμα περιστατικό που του έχει συμβεί, αυτή τη φορά με μία κυρία. «Μια άλλη μέρα, σχετικά πρόσφατα, μια κυρία ενθουσιάστηκε τόσο που ανέβηκε επάνω στη σκηνή για να μας βάλει χρήματα μέσα από τα εσώρουχα! Ήταν πάρα πολύ αστείο», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη: