search

AREA 51

«Ήθελε κι ο μούτσος καφέ»: Σιγά μην πάρει ο Κούτρας τον Άκτωρα – Αυτός δεν μπορούσε να πάρει την Δομική Κρήτης με 10 εκατ., θα βρει 170 εκατ. ευρώ;

Τα περί αγοράς του Άκτωρα από τον Κούτρα και την παρέα του είναι παραμύθια φούμαρα! Σιγά μην δώσει ο Χόλτερμαν τον Άκτωρα στον …τελειωμένο και άφραγκο!

«Ήθελε κι ο μούτσος καφέ»: Σιγά μην πάρει ο Κούτρας τον Άκτωρα - Αυτός δεν μπορούσε να πάρει την Δομική Κρήτης με 10 εκατ., θα βρει 170 εκατ. ευρώ;

Έλεγε ένας παλιός καλός μου φίλος, που άφησε το επιχειρηματικό του στίγμα – και όχι μόνο- στο Συγκρότημα της Παιανίας, που τώρα έχει φύγει από τη ζωή, «ήθελε κι ο μούτσος καφέ» όταν απευθυνόταν σε κάποιον που εμφάνιζε υπέρμετρες φιλοδοξίες που δεν αντιστοιχούσαν στο ελάχιστο ως προς τις πάσης φύσης δυνατότητες του!!!

Και κατά συνέπεια αποτύγχανε ολοκληρωτικά στις κινήσεις του, προσωπικές ή επαγγελματικές!

Και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα έλεγε και σήμερα, αν ζούσε, για τον Δημήτρη Κούτρα σχετικά με την πρόθεση του τελευταίου να αγοράσει τον Άκτωρα από τον Ολλανδό, ο οποίος φέρεται να θέλει να βγάλει από πάνω του το αμιγώς κατασκευαστικό αντικείμενο!

Εδώ δεν μπορούσε να βρει 10 εκατ. να πάρει τη Δομική Κρήτης και μας έχει ζαλίσει στις διαρροές για τη συμμαχία με έναν άλλο «τεράστιο επενδυτή» των κατασκευών, κάποιον Κύπριο που έχει νταραβέρια στον Λίβανο και τριγυρνάει με ένα κότερο παριστάνοντας τον «μπρούκλη» ως νέος Ράμογλου!!!

Ποιος το ανακάλυψε άραγε και αυτό το νέο μεγάλο ταλέντο; Το οποίο «αποθεώνουν» κάποια σάιτ, είτε λόγω ασχετοσύνης, είτε γιατί λειτουργούν καθ’ υπαγόρευση!

Τα περί αγοράς του Άκτωρα από τον Κούτρα και την παρέα του είναι παραμύθια φούμαρα! Σιγά μην δώσει ο Χόλτερμαν τον Άκτωρα στον …τελειωμένο και άφραγκο!

Όπως αποκαλύψαμε προ ημερών, ο Ολλανδός του Ελλάκτωρα ποντάρει πλέον σε Real Estate, Παραχωρήσεις και Τράπεζες!

Η κατασκευή είναι ζημιά! Και ο Άκτωρ βαρίδι για την πλήρη εξυγίανση και ανάπτυξη του ομίλου, που πλέον παίζει μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο, με ισχυρούς συμμάχους και εξαιρετικό στελεχιακό δυναμικό!

Όχι όμως και ο Κούτρας, που οδήγησε τον Άκτωρα στην καταστροφή και μετά μετακόμισε σε άλλη κατασκευαστική όπου και εκεί έγραψε ιστορία!

Διαβάστε ακόμη: