search

AREA 51

Οι 3 προτεραιότητες του Χόλτερμαν (Real Estate, Τράπεζες, Παραχωρήσεις), το «βαρίδι» του Ακτωρα, η προσπάθεια «απαλλαγής» και η σφήνα Κούτρα που φιλοδοξεί να φανεί χρήσιμος και να επιστρέψει στο παιχνίδι!

Ο Ολλανδός του Ελλάκτωρα ποντάρει στη Reds (νέα Lamda), σκοπεύει να αναδειχθεί μεγαλύτερος μέτοχος της Alpha bank (με αργούς ρυθμούς) και επενδύει στις Παραχωρήσεις με πλάνο για το παρόν και το μέλλον!

Οι 3 προτεραιότητες του Χόλτερμαν (Real Estate, Τράπεζες, Παραχωρήσεις), το «βαρίδι» του Ακτωρα, η προσπάθεια «απαλλαγής» και η σφήνα Κούτρα που φιλοδοξεί να φανεί χρήσιμος και να επιστρέψει στο παιχνίδι!

Έχουμε αποκαλύψει σε ανύποπτη χρονική στιγμή ότι ο περίφημος Χένρι Χόλτερμαν, ο Ολλανδός του Ελλάκτωρα, έχει θέσει στο μυαλό του τις 3 προτεραιότητες για τη συμμετοχή και τις επενδύσεις του στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή!

Στο μυαλό του Ολλανδού βρίσκονται το Real Estate όπου μέσα από την ανάπτυξη και αξιοποίηση της Reds θα επιδιώκει να δημιουργηθεί η νέα Lamda Development, οι τράπεζες όπου μέσω της συμμετοχής στην Alpha bank φιλοδοξεί να αναδειχθεί ως ο ισχυρότερος μέτοχος, παρά το γεγονός ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αγορές μετοχών της Alpha έχουν «ανασταλεί» και οι Παραχωρήσεις για τις οποίες σχεδιάζεται μακροπρόθεσμα η απόσχιση τους και η αυτόνομη εισαγωγή στο ΧΑ, χωρίς να αποκλείεται στο μέλλον και η δημιουργία ευρύτερων ισχυρών συμμαχιών!

Αυτές οι 3 είναι λοιπόν οι προτεραιότητες του Χόλτερμαν και όχι το στενά κατασκευαστικό κομμάτι, όπου ειδικά ο Άκτωρ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Χρήστου Παναγιωτοπούλου, δεν δημιουργεί προοπτικές όπως άλλωστε και το σύνολο του κατασκευαστικού τομέα στη χώρα που είναι σε κατάπτωση λόγω και της συγκυρίας αλλά και των τιμών!

Υπό αυτό το πρίσμα είναι αφελής όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Ολλανδός και ο Ελλάκτωρ συνολικά, θέλουν να «απαλλαγούν» από τον Ακτωρα που επί χρόνια είχε μεταβληθεί σε ένα βαρίδι για τον όμιλο!

Κάπου εδώ μπαίνει στο κάδρο και η περίπτωση Κούτρα!

Αφού πρώτα οδηγήθηκε στην έξοδο από τον Ελλάκτωρα και στη συνέχεια αφού τον πέταξαν από την Ιντρακάτ σε όλες τις εκφάνσεις της συμφωνίας Κόκκαλη – Εξάρχου – Μπακοκαυμενάκηδων, αναζητεί το νέο σταθμό της πολύχρονης καριέρας του έχοντας πια ξεπεράσει τα 80 έτη!

Το ζήτημα της Δομικής χάλασε, η ΕΚΤΕΡ δεν περπατάει, ενώ με την Lamda η σχέση είναι εξωτερική!

Υπό την οπτική γωνία αυτή γίνεται κατανοητό ότι ο Κούτρας μπήκε σφήνα στην «αναζήτηση» του Ολλανδού να «απαλλαγεί» από τον Άκτωρα (μετά την αποχώρηση Παναγιωτόπουλου) και ο γερόλυκος εργολάβος θεωρεί ότι σε αυτή τη φάση μπορεί να φανεί χρήσιμος στον Χόλτερμαν, να αποτελέσει «την λύση» και να επιστρέψει και πάλι στο παιχνίδι!

Διαβάστε ακόμη: