search

ΣΠΟΡ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Eπένδυση 50 εκατ. ευρώ στη Μαδέιρα

Η νέα επένδυση του Κριστιάνο είναι ίσως και η πιο... ακριβή που έχει κάνει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, καθώς στην επιχειρηματική του αυτοκρατορία ετοιμάζεται να προσθέσει ένα τεράστιο συγκρότημα 88 διαμερισμάτων, αξίας άνω…

221214222416_ronaldo (1)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτισε το Παγκόσμιο Κύπελλο στους 8 και μέσα στην… ίντριγκα λόγω της κόντρας με τον Φερνάντο Σάντος.

Κι ενώ όλοι περιμένουν να ακούσουν την πρώτη του αντίδραση για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και τη νέα ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του μετά το διαζύγιο με τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο η τελευταία είδηση που προέκυψε έχει να κάνει με τον επιχειρηματικό βραχίονα του CR7.

Η νέα επένδυση του Κριστιάνο είναι ίσως και η πιο… ακριβή που έχει κάνει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, καθώς στην επιχειρηματική του αυτοκρατορία ετοιμάζεται να προσθέσει ένα τεράστιο συγκρότημα 88 διαμερισμάτων, αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συγκρότημα θα χτιστεί, σε συνεργασία με τον ξενοδοχειακό όμιλο Pestana, στη γενέτειρα του Μαδέιρα της Πορτογαλίας και θα πάρει το… όνομα του.

Το οικόπεδο ανήκει στον Ρονάλντο και βρίσκεται στην Praia Formosa, πολύ κοντά σ’ ένα άλλο επταώροφο ιδιόκτητο κτίριο, όπου ζουν η μητέρα του Ντολόρες και ο μεγαλύτερος αδελφός του Ούγκο.

Το πλήρες όνομα του συγκροτήματος θα είναι «Pestana Residences CR7» και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο του 2023.

Το όλο πρότζεκτ αποκάλυψε ο Ντιονίσιο Πεστάνα, πρόεδρος του ξενοδοχειακού ομίλου Pestana Hotel Group, ο οποίος λειτουργεί ήδη πέντε ξενοδοχεία με την επωνυμία CR7 στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Ρονάλντο, τονίζοντας πως αν στεφθεί με επιτυχία, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να γίνουν ανάλογα έργα τη Μαδέιρα και την ηπειρωτική Πορτογαλία, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο και για άλλες χώρες.

Πριν ασχοληθεί με το real estate και τα ξενοδοχείο, ο Κριστιάνο είχε ξεκινήσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα λανσάροντας μια σειρά προϊόντων lifestyle με την επωνυμία CR7.

Τα τελευταία χρόνια είναι μέτοχος σε εταιρία η οποία έχει κλινικές εμφύτευσης μαλλιών σε Ισπανία και Πορτογαλία με την επωνυμία «Insparya» και η οποία έχει στόχο να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε αλυσίδα γυμναστηρίων.

Βέβαια έχει και επιχειρηματικές αποτυχίες καθώς η αδελφή του Κριστιάνο, Έλμα Αβέιρο, έχει κλείσει το κατάστημα ρούχων στη Μαδέιρα με την επωνυμία CR7, ενώ πέρυσι έκλεισαν ένα εστιατόριο στη Μαδέιρα, αλλά και το κατάστημα ρούχων CR7 στο Αλγκάρβε.

Τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα του αστέρα του ποδοσφαίρου εκτός παιχνιδιού περιλαμβάνουν επίσης γυμναστήρια.

Διαβάστε ακόμη: