search

AREA 51

Τα «γλειψίματα» στην Δικαιοσύνη με αφορμή τον «εύκολο στόχο», ο «Σάπιος» που κυνηγά την «Σαπίλα» και η Αρχή για το ξέπλυμα που δεν μπορεί να συνεδριάσει γιατί ο Τσιάρας δεν έχει ορίσει εκπρόσωπο στην ολομέλεια!

Στον αέρα το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων της Εύας Καϊλή από την Αρχή για το ξέπλυμα με ευθύνη του Υπ. Δικαιοσύνης! Σε τι αποσκοπεί η άνευ προηγούμενου υπερπροβολή του έργου της Δικαιοσύνης;

Τα «γλειψίματα» στην Δικαιοσύνη με αφορμή τον «εύκολο στόχο», ο «Σάπιος» που κυνηγά την «Σαπίλα» και η Αρχή για το ξέπλυμα που δεν μπορεί να συνεδριάσει γιατί ο Τσιάρας δεν έχει ορίσει εκπρόσωπο στην ολομέλεια!

1. Με αφορμή την υπόθεση της εφόδου της ΕΛΑΣ κατόπιν υπόδειξης της Δικαιοσύνης, στα σπίτια των δήθεν πρωταγωνιστών του ζητήματος των υποκλοπών, μπορεί να παρατηρήσει κανείς μια άνευ προηγούμενου προβολή του «έργου» της Δικαιοσύνης από εκδοτικά συγκροτήματα, σε βαθμό «γλειψιματικό» ως προς τους δικαστές και εισαγγελείς που σε βάζει στο ερώτημα σε τι αποσκοπεί άραγε αυτό το προμόσιον της Δικαιοσύνης, των λειτουργών της και της ακεραιότητας του θεσμού! Ποιος ο λόγος της υπερπροβολής, ποια η σκοπιμότητα που τυχόν υποκρύπτεται; Γιατί τέτοιο σπεκουλάρισμα της Δικαιοσύνης; Με αφορμή τον «εύκολο στόχο»…

2. Την ίδια ώρα, με μεγάλη απορία παρακολουθεί κανείς σχετική αρθρογραφία σε υποτίθεται έγκυρα Μέσα, που αναφέρονται στην «Σαπίλα» του συστήματος! Το υποκριτικό βεβαίως είναι την ώρα τούτη ότι ο κάθε «Σάπιος» παριστάνει τον τιμητή των πάντων, αναδεικνύοντας μια εποχή όπου όλοι αυτοί με καμία δεκαριά σπίτια στο Π. Ψυχικό, τα νησιά και αλλού, εμφανίζονται ως Αρχάγγελοι της Κάθαρσης θεωρώντας αφελώς ότι είναι και θα παραμείνουν στο απυρόβλητο και ότι οι καλά γνωρίζοντες δεν έχουν ράμματα για τη γούνα τους και τις διαχρονικές ιδιότυπες δραστηριότητες τους!

3. Στο μεταξύ το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων της Εύας Καϊλή και της οικογένειας της είναι ουσιαστικά στον αέρα, καθώς η Ολομέλεια της Αρχής για το ξέπλυμα δεν μπορεί να συνεδριάσει με ευθύνη του Υπ. Δικαιοσύνης κυρίου Τσιάρα που ακόμη δεν έχει ορίσει ως όφειλε τον εκπρόσωπο του Υπ. Δικαιοσύνης στην Επιτροπή του άξιου και ικανού δικαστικού ανδρός κυρίου Βουρλιώτη, προέδρου της Αρχής, που παλεύει με τους συνεργάτες του να διερευνήσει και να εξιχνιάσει μείζονος σημασίας υποθέσεις που αφορούν την κοινή γνώμη και το δημόσιο συμφέρον!

Διαβάστε ακόμη: