search

LIFESTYLE

Πενέλοπε Κρουζ ποζάρει μόνο με ένα σορτσάκι Chanel

Η Πενέλοπε Κρουζ ποζάρει φορώντας μόνο ένα σορτσάκι Chanel στο εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Dust. Η δημοφιλής ηθοποιός ανήρτησε την εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι αντιδράσεις ήταν…

Πενέλοπε Κρουζ

Η Πενέλοπε Κρουζ ποζάρει φορώντας μόνο ένα σορτσάκι Chanel στο εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Dust. Η δημοφιλής ηθοποιός ανήρτησε την εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι αντιδράσεις ήταν εξαιρετικά θετικές.

Έχει την πλάτη γυρισμένη, ελαφρώς, στην κάμερα και κοιτάζει απευθείας στον φακό, ενώ καλύπτει το γυμνό της στήθος με τα χέρια της.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της είναι άκρως κολακευτικά, με ακόλουθο να της γράφει: «Πώς παραμένει η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο». «Είσαι εκθαμβωτική. Και ταλαντούχα. Και έμπνευση για τον ακτιβισμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα ζώα και τον πλανήτη» έγραψε άλλος χρήστης.

Άλλοι στάθηκαν στην ίδια τη φωτογράφηση, παινεύοντας την καλλιτεχνική έμπνευση και το ρούχο.

Η 48χρονη ηθοποιός είναι πρέσβειρα της Chanel, ενώ η στυλίστριά της, Κριστίνα Έρλιτς, έχει αναλάβει την εμφάνιση και άλλων γνωστών ηθοποιών, όπως η Μάργκο Ρόμπι, η Άννα Κέντρικ, η Έιμι Άνταμς και η Πριγιάνκα Τσόπρα.

Διαβάστε ακόμη: