search

LIFESTYLE

Supermodels Of The ’90s: Cindy Crawford, Helena Christensen και Christy Turlington σε ένα γιορτινό reunion

Μια υπέροχη συνάντηση. Τα σούπερ μόντελ Cindy Crawford, Helena Christensen και Christy Turlington βρέθηκαν ξανά μαζί σε μια προεόρτια μάζωξη

Cindy Crawford, Helena Christensen και Christy Turlington

Μια υπέροχη συνάντηση. Τα σούπερ μόντελ Cindy Crawford, Helena Christensen και Christy Turlington βρέθηκαν ξανά μαζί σε μια προεόρτια μάζωξη. Οι γυναίκες που μεσουράνησαν στις πασαρέλες τη δεκαετία του 1990 διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις και στη συνάντηση που είχαν στη Νέα Υόρκη πριν από λίγες ημέρες μάς το απέδειξαν. Μαζί τους ήταν και ο σύζυγός της Cindy Crawford, Rande Gerber, αλλά και ο σύζυγος της Christy Turlington, Ed Burns.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στο Instagram τα λόγια στα caption τους είναι γεμάτα αγάπη, ενώ στις λήψεις τις βλέπουμε λαμπερές και χαμογελαστές. Με casual cool outfit στα χρώματα της εποχής, οι τρεις γυναίκες ποζάρουν αγκαλιά μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η εορταστική περίοδος», έγραψε η Helena Christensen στην ανάρτησή της με τη Cindy Crawford να σχολιάζει: «Πόσο διασκεδαστική βραδιά», ενώ η Christy Turlington έγραψε: «Σας αγαπώ κυρίες μου, πολύ καιρό».

Μεταξύ άλλων την ανάρτηση σχολίασαν η Carla Bruni, η Julianne Moore, η Linda Evangelista και η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο, Gail Elliot.

Διαβάστε ακόμη: