Ο Νεϊμάρ φέτος είναι αναγεννημένος. Έχει μπει σε  μια διαφορετική νοοτροπία τόσο με την Παρί Σεν Ζερμέν όσο και με την εθνική Βραζιλίας. Αυτό είναι φανερό αφού έχει ξεδιπλώσει στο… χορτάρι όλες τις πτυχές του πλούσιου ταλέντου του. Μπορεί πολλοί, τα προηγούμενα χρόνια, να τον αμφισβήτησαν αλλά μερίδιο ευθύνης φέρει κι αυτός.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φαίνεται να τα έχει αφήσει όλα αυτά πίσω και με την ποιότητα, το ταλέντο και η κλάση που διαθέτει δίνει απαντήσεις και είναι έτοιμος να οδηγήσει τις ομάδες του στην κορυφή.

Στο χθεσινό φιλικό με τη Βραζιλία, ο Νεϊμάρ έφτασε σε ένα τεράστιο επίτευγμα. Ένα ρεκόρ με το οποίο ουσιαστικά επαληθεύει και το τεράστιο ταλέντο του, τοποθετώντας το όνομα του δίπλα σε «θρύλους».

Πιο συγκεκριμένα, με το γκολ του απέναντι στην Τυνησία, ο Νεϊμάρ έφτασε τα 75 γκολ με το εθνόσημο και έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων, εκπροσωπώντας μια από τις χώρες της Νότιας Αμερικής.

Μόνο άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της συγκεκριμένης ηπείρου έχουν σκοράρει 75+ γκολ με το εθνόσημο και αυτοί είναι φυσικά οι Μέσι και Πελέ. Ο Αργεντινός έφτασε τα ξημερώματα τα 90 γκολ με την Αργεντινή, ενώ ο «θρύλος» της Σελεσάο έχει σκοράρει 77 γκολ, με τον Νεϊμάρ να αναμένεται σύντομα να τον ξεπεράσει και να ανέβει στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της Βραζιλίας.

Διαβάστε ακόμη: