search

AREA 51

Γιατί στην πολιτική πιάτσα οι καλά γνωρίζοντες αποκαλούν «Μπουκαλάκια» σοβαροφανή τεχνοκράτη (με αυξημένους τζίρους) της κεντρικής εξουσίας και της διαπλοκής!

Τα πλαστικά του νερού, τα συλλεκτικά στη βιβλιοθήκη και η νεαρά βοηθός που «παίρνει γραμμή» και της αρέσουν οι «κουραμπιέδες» στη μύτη!

Γιατί στην πολιτική πιάτσα οι καλά γνωρίζοντες αποκαλούν «Μπουκαλάκια» σοβαροφανή τεχνοκράτη (με αυξημένους τζίρους) της κεντρικής εξουσίας και της διαπλοκής!

Υπάρχει κάποιος πολιτικός άνδρας στις παρυφές της κεντρικής εξουσίας, που μολονότι δεν το δείχνει, δεν του φαίνεται δηλαδή, χαρακτηρίζεται από μια μοναδική φαντασία, την οποία ενίοτε εφαρμόζει, όπως μου λένε, στην πράξη!

Εσχάτως στην πολιτική πιάτσα, ο εν λόγω σοβαροφανής «τεχνοκράτης» που μέσω της εξουσίας που κατέχει βρήκε τον τρόπο να αυγατίσει το πελατολόγιο του, αποκαλείται «Μπουκαλάκιας»!!!

Γιατί άραγε; Στέλνει μηνύματα μέσα σε …μπουκάλια, όπως το περίφημο message in a bottle;

Πίνει πολύ νερό και χρησιμοποιεί πλαστικά μπουκαλάκια; Μήπως κάνει συλλογή από πολύτιμα μπουκάλια που τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν ή τα εκθέτει απλώς στην βιβλιοθήκη του;

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας απαντήσω από πού ο επώνυμος τεχνοκράτης πολιτικός με τις πολλές δουλειές και τους αυξημένους τζίρους φέρει το προσωνύμιο «Μπουκαλάκιας» που του κόλλησαν οι καλά γνωρίζοντες εκ των έσω, πρόσωπα και πράγματα!

Εκείνο μόνο που ξέρω και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι ο σοβαροφανής τεχνοκράτης και διανοούμενος (τρομάρα του) στην τοποθέτηση των αγαπημένων του «μπουκαλιών» στην βιβλιοθήκη ή άλλη εξέχουσα θέση, απολαμβάνει της βοήθειας της νεαράς συνεργάτιδας του, η οποία τον ακούει, τον σέβεται και «παίρνει γραμμή» και της αρέσουν πολύ εκτός των άλλων οι …κουραμπιέδες τα Χριστούγεννα, τους οποίους παρεμπιπτόντως δοκιμάζει από την …μύτη!

Γιατί άραγε;

Διαβάστε ακόμη: