Ο Λιονέλ Μέσι δεν σταματά να βάζει γκολ και να κατακτά κορυφές. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη της Παρί (3-1) επί της Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

O 35χρονος παίκτης ισοφάρισε σε 1-1 στο 37ο λεπτό και στο 69′ έβγαλε ασίστ στον Νεϊμάρ για το 2-1 της γαλλικής ομάδας. Με το γκολ που πέτυχε ο Μέσι σκόραρε για 18η σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που πετυχαίνει κάνει τέτοιο. Ο Μέσι έφτασε τα 126 τέρματα συνολικά και εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι του Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι στην κορυφή των σκόρερ.

Παράλληλα, ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε εναντίον 39 διαφορετικών ομάδων, περισσότερες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στη δεύτερη θέση έχοντας σημειώσει γκολ απέναντι σε 38 διαφορετικές ομάδες.

Μέσι: Τα πιτσιρίκια τρελάθηκαν με τον Αργεντινό λίγο πριν κουνήσουν το σεντόνι

Την ώρα που οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του αγώνα με τους Ισραηλινούς, τα μικρά παιδάκια που μπήκαν μαζί με τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξαν για να πάρουν αγκαλιά τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Διαβάστε ακόμη: