search

LIFESTYLE

Ναόμι Κάμπελ: Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα της- Πόσο θα στοιχίσει

Η Ναόμι Κάμπελ θεωρείται ένα από τα κορυφαία σούπερ μόντελ στον κόσμο, με μια μακρόχρονη καριέρα, την οποία ζηλεύουν πολλοί.

Ναόμι Κάμπελ: Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα της- Πόσο θα στοιχίσει

Η Ναόμι Κάμπελ θεωρείται ένα από τα κορυφαία σούπερ μόντελ στον κόσμο, με μια μακρόχρονη καριέρα, την οποία ζηλεύουν πολλοί.

Χθες, λοιπόν, η εμβληματική βασίλισσα της πασαρέλας, ανακοίνωσε το δικό της MasterClass για μοντέλα, στο οποίο θα μιλά για την σταδιοδρομία της και θα ρίξει φως στη βιομηχανία της μόδας.

Τα μαθήματα που θα παραδίδει, βασίζονται στην τεράστια εμπειρία της Ναόμι Κάμπελ στη βιομηχανία του μόντελινγκ. Κι όπως λέει, θέλει να βοηθήσει τους θαυμαστές της να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, θα μοιραστεί επίσης κάποια «μαθήματα ζωής» και «ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ» από τη ζωή της στη βιομηχανία.

«Συνειδητοποιώ ότι ακόμα και σήμερα, 36 χρόνια μετά, στέκομαι μπροστά στην κάμερα και είμαι τόσο αγχωμένη που κρατάω την αναπνοή μου» λέει η Ναόμι Κάμπελ στο teaser.

Η εξομολόγηση της Ναόμι Κάμπελ: Στην αρχή της καριέρας μου δεν ήξερα πώς να ποζάρω

«Στο ξεκίνημα της καριέρας μου, δεν είχα ιδέα πώς να ποζάρω. Χρησιμοποίησα το χορευτικό μου υπόβαθρο και το ενσωμάτωσα στο ποζάρισμα. Με αυτό τον τρόπο, προσπάθησα να προσποιηθώ για να τα καταφέρω» είπε και πρόσθεσε: «Ελάτε μαζί μου καθώς μοιράζομαι μαθήματα ζωής, ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ και συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση».

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως το μάθημά της βοηθάει τους άλλους με την ενδυνάμωση. «Αυτό το μάθημα αφορά την προσωπική ενδυνάμωση και την αυθεντικότητα, την κουλτούρα και τη δύναμη της προσφοράς που ανοίγει τις πόρτες για όσους έρχονται μετά από εμάς».

Εάν λοιπόν θέλετε να παρακολουθήσετε το Masterclass της Ναόμι Κάμπελ, δεν έχετε παρά να κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα, η οποία ξεκινά από 14 λίρες το μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ναόμι Κάμπελ είναι κόρη της Τζαμαϊκανής χορεύτριας Βαλερί Μόρις και δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, ο οποίος εγκατέλειψε τη μητέρα της όταν εκείνη ήταν έγκυος.

Στα πρώτα της χρόνια ως μοντέλο, η Ναόμι πάλεψε με τον εθισμό στα ναρκωτικά, πηγαίνοντας σε κέντρο αποτοξίνωσης το 1999 μετά από πέντε χρόνια εθισμού στην κοκαΐνη. Έκτοτε έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για την περίοδο χρήσης ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμη: