Η Naomi Campbell, λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια της έκθεσής της στο μουσείο V&A του Λονδίνου, πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ibiza, παρέα με την «οικογένεια που επέλεξε», όπως χαρακτήρισε την παρέα της σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Το 54χρονο super model βρίσκεται σε ένα γιοτ, με το οποίο κάνει βόλτες γύρω από το όμορφο νησί, απολαμβάνοντας τις παραλίες και τα γαλάζια του νερά. Ποια είναι, όμως, η οικογένεια στην οποία αναφέρεται;

Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που προέρχονται κυρίως από το χώρο της show business και των επιχειρήσεων. Ανάμεσά τους βρίσκονται ο ισπανικής καταγωγής ηθοποιός και μοντέλο Jon Kortajarena, η Μεξικανή τραγουδίστρια και ηθοποιός Eliza González, ο καλλιτέχνης Carl Halal, το μοντέλο και παρουσιάστρια Afef Jnifen, ο επιχειρηματίας Oliver Ripley, η μουσικός Cathy Guetta, το μοντέλο και ηθοποιός Εsther Cañadas, ο Σαουδάραβας παραγωγός ταινιών Mohammed Al Turki, καθώς και η ηθοποιός Michelle Rodriguez, η οποία πλέον ασχολείται με τη φωτογραφία. Σε ένα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Campbell με τους φαν της εμφανίζεται και η ηθοποιός Jodie Turner-Smith. 

Οι περισσότεροι από τους πιο πάνω φίλους της έδωσαν το παρών και στα εγκαίνια της έκθεσής της, ενώ κάποιοι παραβρέθηκαν και στην πρόσφατη επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana στη Σαρδηνία, όπου η Campbell ήταν μια από τις βασικές προσκεκλημένες.

Η Campbell φαίνεται πως βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και μάλιστα σε ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους της φοράει το μαγιό της και τραγουδάει το διάσημο κομμάτι «You Got the Love», στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα αγάπης στους φίλους της.

Η ίδια δεν παρέλειψε φυσικά, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ibiza, να επισκεφτεί τα μαγαζιά, ενώ πραγματοποίησε μια boho chic εμφάνιση που είναι ιδανική για το καλοκαίρι και αποτελείται από λευκό off-shoulder μπλουζάκι και παντελόνι από μπεζ δαντέλα. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μια ζώνη από την οποία κρεμόντουσαν μεταλλικά στοιχεία, καθώς και με ένα ψάθινο καπέλο.

Τα παιδιά της Naomi δεν φαίνεται να είναι μαζί της ή, αν τη συνοδεύουν σε αυτό το ταξίδι, έχει φροντίσει ξανά να τα κρύψει από ανεπιθύμητα βλέμματα.

Διαβάστε ακόμη: