Τα θρυλικά supermodel της δεκαετίας του ‘90 επιστρέφουν, με σειρά ντοκιμαντέρ στο Apple TV, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου. Η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Λίντα Εβανγκελίστα, η Σίντι Κρόφορντ και η Ναόμι Κάμπελ μιλούν για την καριέρα τους, αλλά και τη ζωή τους εκτός πασαρέλας στο ντοκιμαντέρ, ενώ είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί του ντοκιμαντέρ.

Στο teaser του «The Super Models», που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι τέσσερις τους εμφανίζονται καθισμένες σε καρέκλες- καθεμία τους ξεχωριστά- ενώ ακούγεται η ερώτηση «Πώς ορίζεις το supermodel;».

«Αφορά τη ζωή μας και τις στιγμές που περάσαμε μαζί: τη φιλία μας, τις καριέρες μας, τη γυναικεία φύση, τη μητρότητα», είχε πει η Ναόμι Κάμπελ μιλώντας για το ντοκιμαντέρ στη βρετανική Vogue, πέρυσι.

Ήταν μια απίστευτη εποχή, είχε σημειώσει, τονίζοντας παράλληλα πόσο σκληρά δούλεψαν για να γίνουν σταρ στον χώρο του μόντελινγκ. «Όσες φορές κι αν αλλάξαμε ρούχα, σε όσα σόου κι αν συμμετείχαμε, ποτέ δεν είπαμε ότι ήμασταν κουρασμένες», είχε επισημάνει. «Κάναμε οχτώ σόου την ημέρα και μετά το βράδυ βγαίναμε και το γιορτάζαμε με τους σχεδιαστές. Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν τα σημερινά μοντέλα θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς μας», είχε συμπληρώσει.

Διαβάστε περισσότερα