Σίντι Κρόφορντ σημάδεψε τον χώρο του μόντελινγκ και έχει συνδυαστεί άρρηκτα με τη fashion σκηνή των ‘90s, μαζί με άλλες καλλονές της εποχής.

Συνεργασίες με τους διασημότερους οίκους στον κόσμο, αμέτρητα εξώφυλλα και λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί καθιστούν τη Σίντι Κρόφορντ ένα από τα πιο διάσημα style icons της γενιάς της.

Όσο μεγαλώνει η κόρη της, Κάια Γκέρμπερ, αποδεικνύει ότι είναι η απόλυτη διάδοχος της μητέρας της. Αυτή τη στιγμή είναι το πιο διάσημο όνομα στη βιομηχανία της μόδας καθώς σε ηλικία μόλις 22 ετών έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μια ολόκληρη σειρά από οίκους υψηλής ποιότητας.

Εντυπωσίασαν με chic outfits στο Παρίσι

Η Σίντι Κρόφορντ και η κόρη της ταξίδεψαν για λίγες ημέρες στην πόλη του Φωτός ενόψει της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παρευρέθηκαν αρχικά στην OMEGA που εγκαινίασε επίσημα την έκθεση «Her Time» στο Παρίσι στο ιστορικό Hôtel de Sully της πόλης. Πόζαραν λαμπερές στο στο κόκκινο χαλί για τον εορτασμό της μάρκας ρολογιών.

Η Σίντι Κρόφορντ και η Κάια Γκέρμπερ επέλεξαν μαύρα φορέματα με ανοιχτό ντεκολτέ που έδεναν με λεπτές τιράντες. Το hairstyle ήταν επίσης παρόμοιο και στις δύο με ανάλαφρες μπούκλες ενώ κρατούσαν κόκκινες τσάντες ολοκληρώνοντας την matchy-matchy εμφάνισή τους.

Το σούπερ μόντελ μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες και ένα βίντεο στο Instagram από το ταξίδι τους στο Παρίσι υποστηρίζοντας τις ΗΠΑ. Σε ένα από τα στιγμιότυπα οι δυο τους κρατούσαν μαζί ασορτί κόκκινες ομπρέλες ενώ πόζαραν στους δρόμους του Παρισιού.

Η Κάια φορούσε ένα μαύρο σακάκι με μπότες κάτω από γόνατο όπου μέσα «έκρυβε» ένα μίνι γκρι φόρεμα. Η Σίντι είχε επιλέξει μια πιο casual εμφάνιση. Φόρεσε ένα λευκό παντελόνι με τοπ και κόκκινο jacket από το brand Omega, το οποίο ταίριαξε με λευκά sneakers και κόκκινο καπέλο.

Μαμά και κόρη φόρεσαν γυαλιά ηλίου ολοκληρώνοντας τα σύνολά τους.

Διαβάστε ακόμη: